H Lenovo “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion

lenovo legion, H Lenovo “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion

Η Lenovο “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion, με το τελευταίο να είναι το Legion Y70 που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2022.

Ένας εκπρόσωπος της Lenovo επιβεβαίωσε την είδηση σε μια δήλωση προς το Android Authority, με την οποία έκανε λόγο για ευρύτερο «επιχειρηματικό μετασχηματισμό και ενοποίηση χαρτοφυλακίου gaming».

“Η Lenovo διακόπτει τα κινητά τηλέφωνα παιχνιδιών Legion που βασίζονται σε Android ως μέρος ενός ευρύτερου επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ενοποίησης χαρτοφυλακίου παιχνιδιών. Ως ηγέτης στις συσκευές παιχνιδιών, η Lenovo έχει δεσμευτεί να προωθήσει την κατηγορία παιχνιδιών σε διάφορους παράγοντες, καθώς και να εστιάζει στα σημεία που μπορεί να προσφέρει τη μεγαλύτερη αξία στην παγκόσμια κοινότητα gaming. “– Εκπρόσωπος της Lenovo

Μετά τη διακοπή της σειράς Legion, η Lenovo μένει κυρίως με τη σειρά τηλεφώνων Asus ROG, τη σειρά Nubia Red Magic και τα τηλέφωνα Black Shark της Xiaomi.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».

Gear Lenovο lenovo tablets MediaTek

Lenovo Tab Extreme: Το πρώτο tablet με το Dimensity 9000 SoC της Mediatek

To Lenovo Tab Extreme διέρρευσε στο Google Play Console αποκαλύπτοντας ότι θα είναι το πρώτο tablet που θα διαθέτει το high-end chipset Dimension 9000 της MediaTek.

Computers Lenovο

Lenovo: Αποκαλύπτει νέα laptop της σειράς Slim/Yoga

Η σειρά premium ultrabook της Lenovo Slim ή Yoga Slim για τις εκτός ΗΠΑ περιοχές αποκτά τέσσερα νέα μέλη, τα Lenovo Slim 9i, Slim 7i/7 Pro X, Slim 7i Carbon και Slim 7/7i.

Smartphones Lenovo Lenovo Legion smartphone

Lenovo Legion Y90 με Snapdragon 8 Gen 1 – Legion Y700 tablet με SD 870

Η gaming σειρά Legion της Lenovo αποκτά τώρα ένα τηλέφωνο και ένα tablet.