H Nintendo επιτέλους απολογείται για το πρόβλημα των joy-con

, H Nintendo επιτέλους απολογείται για το πρόβλημα των joy-con

Από το λανσάρισμα του Nintendo Switch πολλοί χρήστες είχαν παρατηρήσει προβλήματα με το αναλογικό των joy-con, των χειριστηρίων δηλαδή της κονσόλας. Το πρόβλημα ήταν πως τα analog stick μπορεί να κουνιόντουσαν μόνα τους, χωρίς ο χρήστης να τα ακουμπάει.

Μετά από αρκετό καιρό η Nintendo σπάει τη σιωπή της και παραδέχεται το πρόβλημα. Σε συνέντευξη του στο VGC ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, παραδέχεται πως όντως υπάρχει πρόβλημα, ζητώντας δημόσια συγνώμη από τους κατόχους που επηρεάζονται. Όμως, δε μπορεί να υποσχεθεί κάποια λύση, μέχρι τουλάχιστον να λήξει το δικαστήριο που ήδη τρέχει για το εν λόγω θέμα.

Τα λόγια του Furukawa:

“Ζητάμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία έχει προκληθεί στους πελάτες μας σχετικά με τα χειριστήρια Joy-Con. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας, αλλά προς το παρόν, λόγω των εκκρεμών μηνύσεων που υπάρχουν, δε μπορούμε να σχολιάσουμε συγκεκριμένες ενέργειες που ενδέχεται να λάβουμε σχετικά με το θέμα των Joy-Con.”

Ήδη η εταιρεία είχε προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση στα ελλαττωματικά Joy-Con, όμως όσο περνούσε ο καιρός οι αναφορές αυξάνονταν και ακόμα και νέα χειριστήρια μετά από αντικατάσταση είχαν πρόβλημα. Τουλάχιστον η δημόσια συγνώμη είναι ένα βήμα, καθώς η εταιρεία απέφευγε εδώ και καιρό να τοποθετηθεί επίσημα πάνω στο θέμα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Πολύ μεγάλο πρόβλημα, έχω την κονσόλα περίπου δύο χρόνια και τους τελευταίους τρεις μηνες ειδικά το αριστερό joycon είναι μαύρα χάλια. Θέλω να πάρω καινούρια αλλά είναι πανάκριβα τα άτιμα και στη σκέψη να σκάσω 90 ευρώ για να ξανά χαλάσουν μετά από λίγο καιρό δεν έχει νόημα.

Oh hi Mark

Παρε pro controller

Nickolas

Το σκέφτηκα, αλλά επειδή χρησιμοποιώ το switch κυρίως σαν φορητό δε με βολεύει.

Marjan

Δεν βολεύουν σε κάποιους τα pro controller. Αν θέλαμε pro controller θα παίρναμε PlayStation και όχι switch.
Αντε που να πάρει, έχω αλλάξει διακόσια χιλιάδες τηλεκοντρόλ και συνεχίζουν να χαλανε(ειδικότερα τα αριστερά) και καθόμουν και χτηπουσα το κεφάλι μου στον τοίχο αναρωτιοντας τι κάνω λάθος!!! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΈΜΑΘΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΊΩ ΕΓΩ! Πάλι καλά!

Alko12

Εμένα είναι μια χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.