H Samsung ανοίγει το One UI 4.0 beta για τα Galaxy Z Flip και Z Fold 2

, H Samsung ανοίγει το One UI 4.0 beta για τα Galaxy Z Flip και Z Fold 2

Η Samsung κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του One UI 4.0, που βασίζεται στο Android 12 για την σειρά Galaxy S21. Η beta έκδοση του λογισμικού είναι ήδη διαθέσιμη στα τρέχοντα πτυσσόμενα Z Flip 3 και Ζ Fold 3 και στις σειρές Galaxy S20 και Note 20 του περασμένου έτους. Τώρα, η Samsung ξεκινά το πρόγραμμα beta για τους κατόχους του Galaxy Z Flip 2 και Z Fold 2.

Η διανομή του λογισμικού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά η Samsung πραγματοποιεί ήδη προσλήψεις μέσω του φόρουμ μελών της. Οι ιδιοκτήτες στην Κίνα, την Γερμανία, την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ μπορούν να συμμετέχουν και θα πρέπει να λάβουν την ενημέρωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Εάν ενδιαφέρεστε, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση beta του λειτουργικού συστήματος, είναι να κάνετε λήψη της εφαρμογής Samsung Members και να συνδεθείτε με το Samsung ID σας.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.