H Samsung Display θα κάνει καλύτερα πάνελ για τα iPhone 14 Pro

iphone 14 pro, H Samsung Display θα κάνει καλύτερα πάνελ για τα iPhone 14 Pro

Μια δημοσίευση του The Elec έρχεται να ρίξει φως στην ποιότητα των πάνελ που θα έχουν τα iPhone 14. Ήδη γνωρίζαμε ότι τα vanilla μοντέλα δεν θα έχουν ProMotion αλλά τώρα μαθαίνουμε τον ακριβή τύπο οθονών.

Τα vanilla iPhone 14 (6,1”) και iPhone 14 Max (6,7”) θα χρησιμοποιούν backplanes LTPS και αυτό που η Samsung αποκαλεί σετ υλικών M11. Η σειρά M προορίζεται για τα iPhone της Apple και τα premium τηλέφωνα Galaxy της Samsung.

Το iPhone 14 Pro (6,1”) και το 14 Pro Max (6,7”) θα χρησιμοποιήσουν ένα backplane LTPO για να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία ProMotion. Ακόμα, θα χρησιμοποιούν ένα νέο σετ υλικών M12. Τα πρώτα smartphones που θα χρησιμοποιήσουν το σετ M12 θα είναι τα επερχόμενα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4.

Η τεχνολογία OLED δεν θα είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα, αφού τα vanilla θα είναι εξοπλισμένα με παλαιότερης γενιάς υλικό.

Η Samsung θα προμηθεύσει, λοιπόν, με πάνελ και τα τέσσερα νέα smartphone και η φημολογείται πως η παραγγελία που έχει πάρει από την Apple ανέρχεται σε 80 εκατομμύρια πάνελ.

Πάνελ θα ετοιμάσει και η LG αλλά μόνο για το vanilla iPhone 14 και για το iPhone 14 Pro Max. Αυτά θα κατασκευαστούν με το σετ υλικών RS-L. Για την ΒΟΕ, που πήρε τελικά ένα μικρό μερίδιο από τις παραγγελίες, δεν γίνεται λόγος από το The Elec.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 14

iPhone SE 4: CAD renders αποκαλύπτουν σχεδιαστικές ομοιότητες με το iPhone 14

Οι φήμες για το σχεδιασμό του iPhone SE τέταρτης γενιάς επιβεβαιώθηκαν τώρα από renders βασισμένα σε CAD που κοινοποιήθηκαν από το 91Mobiles.

Smartphones Apple iOS iPhone 13

iOS 17.2: Φέρνει ασύρματη φόρτιση 15W στα iPhone 13 και 14

Η Apple πρόκειται να προσθέσει “υποστήριξη φορτιστή Qi2 για όλα τα μοντέλα iPhone 13 και iPhone 14” με την ενημέρωση iOS 17.2. 

Smartphones Apple iPhone iPhone 14

iPhone SE 4: Concept render βίντεο αποκαλύπτει Action Button και 48MP κάμερα

Το πολυσυζητημένο iPhone SE 4 αναμένεται να μοιάζει με το iPhone 14 με μια πολύ σημαντική διαφορά, την πίσω κάμερα που θα διαθέτει.

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 14: Το iFixit υποβιβάζει την βαθμολογία επισκευασιμότητας σε 4/10

Την περασμένη χρονιά, μετά την κυκλοφορία του iPhone 14, το iFixit έδωσε στη συσκευή βαθμολογία επισκευασιμότητας 7/10.