H Samsung μπορεί να αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες για το Galaxy AI από το 2025

Samsung Galaxy AI, H Samsung μπορεί να αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες για το Galaxy AI από το 2025

Η σειρά Galaxy Tab S10 και το S24 FE έκαναν το ντεμπούτο τους την περασμένη εβδομάδα και τα νέα χαρακτηριστικά Galaxy AI ήταν ένα από τα βασικά ατού τους.

Ενώ όλες οι νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης είναι επί του παρόντος δωρεάν, η Samsung άφησε υπονοούμενα για ακόμα μια φορά ότι αυτό μπορεί να μην ισχύει για πολύ καιρό.

Μία από τις υποσημειώσεις στο επίσημο δελτίο τύπου για τη νέα σειρά Tab S10 και το S24 FE αναφέρει ρητά ότι «Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις για ορισμένα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο τέλος του 2025».

Η Samsung επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι “οι λειτουργίες Galaxy AI θα παρέχονται δωρεάν μέχρι το τέλος του 2025 σε υποστηριζόμενες συσκευές Samsung Galaxy”, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η σουίτα AI της Samsung ή ορισμένα μέρη της θα απαιτούν πράγματι πληρωμή από τα τέλη του 2025 ή από τις αρχές του 2026.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τσιγάρο…….
Ως κάτοχος samsung galaxy s23 ultra, ναι χρησιμοποιώ το ai. Παρόλα αυτά δεν μου είναι απαραίτητα. Οπότε δεν πρόκειται να πληρώσω ούτε ευρώ παραπάνω για αυτό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G και A16 4G: Αυτή θα είναι η τιμή τους

Mια νέα διαρροή αποκαλύπτει μια ακόμα σημαντική πτυχή τoυ επερχόμενου Samsung Galaxy A16 στις εκδόσεις 4G και 5G: την τιμή του.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εγκατέλειψε τις στρογγυλεμένες γωνίες του προκατόχου του για να ορθογώνιες, όπως και τα τηλέφωνα που ακολούθησαν.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G & A16 4G: Απολαύστε τα σε όλα τα χρώματα

Το Samsung Galaxy A16 5G δεν έχει γίνει επίσημο αλλά οι διαρροές μας έχουν δώσει μια πολύ καλή ιδέα του τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τον θάλαμο ψύξης ατμού – Είναι όντως μεγαλύτερος;

Η Samsung παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το Galaxy S24 FE, που έρχεται με νέο chipset με θάλαμο ψύξης ατμού που είναι “1,1x μεγαλύτερος”.