H Vivo κατοχυρώνει νέα πατέντα για ένα flip phone τύπου StarTac

, H Vivo κατοχυρώνει νέα πατέντα για ένα flip phone τύπου StarTac

Η Vivo κατέθεσε μία ενδιαφέρουσα αίτηση ευρεσιτεχνίας για ένα μελλοντικό flip phone που ανοίγει προς τα κάτω. Το σχέδιο κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για αυτό ακόμα.

Είναι κοινό μυστικό ότι οι κατασκευαστές πειραματίζονται αρκετά με τον σχεδιασμό των μελλοντικών μοντέλων τους που θα μπορούν να επεκτείνουν το real estate της οθόνης, με την Vivo να επιλέγει, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την πατέντα της, την προσέγγιση του Motorola StarTac.

, H Vivo κατοχυρώνει νέα πατέντα για ένα flip phone τύπου StarTac

To μοντέλο που περιγράφει η Vivo στην πατέντα της είναι επεκτεινόμενο από την κάτω πλευρά, με το σημείο έδρασης να είναι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και την κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής με όλο τον εξοπλισμό της. Στα σχέδια φαίνεται πως πρόκειται για μία υλοποίηση με λεπτό προφίλ.

Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι η Vivo είναι έτοιμη για την εμπορική προώθηση της ιδέας της, αλλά είναι προφανές ότι πειραματίζεται με φόρμες και σχέδια για κάτι τέτοιο.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.