H Xiaomi θα κυκλοφορήσει smartphone χωρίς καθόλου κουμπιά

Xiaomi, H Xiaomi θα κυκλοφορήσει smartphone χωρίς καθόλου κουμπιά

Η Xiaomi φέρεται να ετοιμάζει ένα smartphone χωρίς κουμπιά, το οποίο θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2025. Από ότι φαίνεται έχει την κωδική ονομασία Zhuque και το βασικό χαρακτηριστικό του που θα το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν θα έχει καθόλου κουμπιά.

H πηγή αυτών των πληροφοριών δεν γνωρίζει με τι θα αντικατασταθούν τα κουμπιά. Θα μπορούσε να είναι συνδυασμός gesture controller, άκρων ευαίσθητων στην πίεση ή φωνητικών εντολών.

Το τηλέφωνο θα έχει επίσης μια κάμερα selfie κάτω από την οθόνη. Το Zhuque θα τροφοδοτείται από το επερχόμενο SoC Snapdragon 8+ Gen 4, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί επίσης στο Xiaomi 15S Pro, μια συσκευή που αναμένεται να καταφτάσει μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2025.

Το Snapdragon 8+ Gen 4 προφανώς θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του 8 Gen 4 που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi 15 Ultra: Νέες φήμες για telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

Το Xiaomi 15 Ultra μπορεί να φτάσει νωρίτερα και οι φήμες θέλουν να φέρνει και μια σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας.

Gear featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite: Με ANC, διάρκεια μπαταρίας 36 ωρών και τιμή 20 ευρώ

Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι προσιτών ακουστικών TWS, τα Redmi Buds 6 Lite, με drivers 12,4 mm, ANC και διάρκεια μπαταρίας 38 ωρών.