Happy Xmas gifts από το ΠΛΑΙΣΙΟ με τα Huawei Mate 20 lite και Samsung Galaxy A9

Happy Xmas gifts από το ΠΛΑΙΣΙΟ με τα Huawei Mate 20 lite και Samsung Galaxy A9, Happy Xmas gifts από το ΠΛΑΙΣΙΟ με τα Huawei Mate 20 lite και Samsung Galaxy A9

Happy Xmas Gifts από το ΠΛΑΙΣΙΟ και προτάσεις για δυο ενδιαφέροντα smartphone με δώρα και καινοτομίες. Τα Huawei Mate 20 lite με δώρο ένα ακόμα smartphone Huawei Y5 2018 και το πρώτο smartphone με 4 κάμερες στην πλάτη, το Samsung Galaxy A9.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Τιμούλα?

Plaisio it.
Happy Xmas

Gregorio

4 κάμερες το Samsung A9 για να βγάλει απλά μέτριες φωτογραφίες, αυτό είναι ο ορισμός του Marketing, σου βάζει τα φύκια και σου τα ονομάζει μεταξωτές κορδέλες, το να βάζεις 4 κάμερες και το αποτέλεσμα να είναι τα μισά κινητά από 500€-1500€ με 2 κάμερες να βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες από εσένα που έχει 4 κάμερες σημαίνει ότι δεν το προσπάθησες καν και ότι απλά πήγες για την αρπαχτή κοροϊδεύοντας τον κόσμο, ειδικά όταν οι φωτογραφίες που χρησιμοποιείς στις διαφημιστικές καμπάνιες που υπαινίσσεσαι ότι τις τράβηξε το Α9 αλλά έχουν τραβηχτεί από επαγγελματική DSLR κάμερα.

Mixalhs

Merry Christmas

VasilisN9

@Gregorio πες λεβέντη μου εσύ που είσαι έξυπνος πως ακριβώς θα βγάλεις με το κινητό με την μια κάμερα η με τις 2 Super wide photo? Επίσης πιο άλλο midrange κινητό βγάζει καλυτερες φωτο απο το A9 που το έχεις δοκιμάσει λογικά για να τα λες αυτά; Όσο για την κοροϊδία ψάξε λίγο. Τα κινητά της Samsung βγάζουν καλύτερες φώτο από DSLR. Μερικοί γράφετε για να γράφετε πραγματικά. Ζουδια. Καλά Χριστούγεννα.

Ekimolaos

@VasilisN9 “Τα κινητά της Samsung βγάζουν καλύτερες φώτο από DSLR” Αλήθεια τώρα το λες και το πιστεύεις αυτό; Okay το δέχομαι είσαι άσχετος. Okay το δέχομαι είσαι ελληνάρας άρα δεν σε νοιάζει να σκορπάς παραπληροφόρηση δίχως έχοντας ΕΣΤΩ google-άρει τί εστί DSLR. Αλλά ρε φίλε δεν δέχομαι ότι το μικρό σου μυαλουδάκι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ένα κινητάκι 200 γραμμαρίων που χωράει στην παλάμη σου και είναι φτιαγμένο για να κάνει 250 πράγματα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 1% μια γκουμούτσα που μόνο ο ΦΑΚΟΣ της μπορεί να ξεπεράσει το κιλό (όλο μαζί άσ’το), δεν χωράει ούτε σε 2 παλάμες άνετα και είναι φτιαγμένη ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ (α ναι παίρνει και video. Αλλά κανείς δεν παίρνει DSLR για video capabilities). Αυτό λέγεται εξειδίκευση. You know. Το ένα διαθέτει το 5% του hardware του και συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο software για τις κάμερές του. Το άλλο ΕΙΝΑΙ κάμερα. Στο 100%. Both hardware and software. Το βαρύτερο camera module ενός κινητού άντε νά’ναι 20 γραμμάρια. Η πιο ελαφριά DSLR 1 κιλό ξέρω γω. Σκέψου πόση τεχνολογία χωράει το κάθε ένα συγκριτικά. Μου βλέπεις φωτογραφίες στο instagram από την οθόνη του κινητού σου και νομίζεις… Συνέχεια »

Flagship killer

VasilisN9
Ως κάτοχος s9+ και entry DSLR 4000D ΜΕ στάνταρ φακό ένα πράγμα θα σου πω…
Είσαι πολύ μακριά από τη πραγματικότητα…
Ένα από τα πιο τοπ κινητά της αγοράς με μια από τις πιο entry level DSLR της αγοράς και πάλι γελάω με όσους παίρνουν κινητό μόνο για τη κάμερα του!
Μη βλέπετε χαζουλιδες στο YouTube που βάζουν τη DSLR σε auto η smart auto mode. Όταν παίρνεις μια DSLR σημαίνει ότι ξέρεις και να τη δουλέψεις 100% manual, έχεις γνώση φακών και φίλτρων (hardware)…
Πέρα στο cc μια RAW από DSLR Και μια RAW από p20 pro που αυτή τη στιγμή είναι τοπ σε κινητή κάμερα… Η p20 εικόνα είναι για γέλια.
Είμαι φανατικός samsungακιας αλλά να ξέρουμε και τι λέμε…

Rizo

@VasilisN9 ο φίλος @Gregorio έχει απόλυτο δίκαιο.
Ψάξε και δες κανένα review ή έστω κανένα βίντεο με την κάμερα του Α9 και μετά ψάξε να κάνεις delete το σχόλιό σου φίλε. Εντελώς άσχετος. Καλά μην σχολιάσω για τις DSLR που λες!
Και έχω και S8+. Αλλά δεν έχει καμία σημασία. Η Samsung δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο με κάτι τέτοιες συσκευές..

Gim

To A9 με τις 4 καμερες ειναι το ανεκδοτο της χρονιας..Το Huawei Psmart 2019 με λιγοτερα απο τα μισα χρηματα στις βραδυνες ληψεις το παταει κανονικα..Υπαρχει και ελληνικο βιντεο εδω και δυο ημερες για του λογου το αληθες..Το λεω χωρις να εχω Huawei ..Tωρα η συγκριση dslr με τις καμερες των κινητων ειναι τουλαχιστων για πολλα γελια..!!

Gregorio

Να πω ένα ευχαριστώ στους προλαλήσαντες, Ekimolaos, Flagship killer, Rizo, Gim, που με της απαντήσεις τους με κάλυψαν απολύτως. Το ξαναλέω, δεν γίνεται να βάζεις 4 κάμερες στο κινητό σου, να το πουλάς σαν κάτι το ιδιαίτερο όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο και τα μισά κινητά της αγοράς με τις μισές κάμερες επάνω στην συσκευή να βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο από εσένα, προσβάλεις την νοημοσύνη του πελάτη σου, η Samsung από κάτι τέτοιες κοροϊδίες με έκανε και της γύρισα την πλάτη και δεν αγοράζω προϊόντα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.