HMD Barbie: Αποκαλύφθηκαν πραγματικές εικόνες και κάποια από τα specs πριν το λανσάρισμα

HMD Barbie, HMD Barbie: Αποκαλύφθηκαν πραγματικές εικόνες και κάποια από τα specs πριν το λανσάρισμα

Η HMD επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με θέμα τη Barbie μέχρι τα τέλη Αυγούστου, μια συσκευή που αναμένεται να είναι αρκετά φθηνή και πολύ… ροζ.

Το teaser που δημοσίευσε η HMD στο Twitter την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του επερχόμενου τηλεφώνου, αλλά ήταν αρκετό για να υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο Barbie είναι ένα clamshell. Τώρα έχουμε στη διάθεσή μας μερικές ακόμη φωτογραφίες του HMD Barbie χάρη στην TENAA, του κινεζικού οργανισμού πιστοποίησης.

Οι εικόνες αυτές επιβεβαιώνουν τα clamshell χαρακτηριστικά. Το Barbie label βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου δίπλα στο σήμα της HMD. Η μπροστινή πλευρά διαθέτει ένα ασημί στρώμα με το όνομα Barbie χαραγμένο στο κάτω μέρος και την κύρια κάμερα και το φλας LED να είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος.

Από σχεδιαστικής πλευράς δεν υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει τη συσκευή να ξεχωρίζει. Ίσως, το γεγονός ότι έχει μεγάλα πλήκτρα, κάτι που την καθιστά ιδανική και για μεγαλύτερες ηλικίες.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, έχει αναφερθεί ότι το HMD Barbie μπορεί να είναι ένα νέο Nokia 2660 Flip. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο TENAA, ωστόσο, θα είναι λίγο διαφορετικό.

Για παράδειγμα, αντί για 48MB RAM όπως το Nokia 2660 Flip, το HMD Barbie διαθέτει 64MB RAM. Επίσης, το τηλέφωνο διαθέτει εσωτερική αποθήκευση 128 MB (επεκτάσιμη έως 32 GB μέσω κάρτας microSD).

Η λίστα αναφέρει επίσης έναν επεξεργαστή 1 GHz και μια αξιοπρεπή μπαταρία 1.450 mAh. Συγκριτικά, το Nokia 2660 Flip διαθέτει chipset Unisoc T107 1 GHz και παρόμοια μπαταρία 1.450 mAh.

Το μέγεθος της κύριας και της δευτερεύουσας οθόνης φαίνεται να είναι το ίδιο: 2,8″ και 1,77″, αντίστοιχα.

Η HMD έχει επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο Barbie θα παρουσιαστεί επίσημα στις 28 Αυγούστου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

ΗΜD Hyper: Διέρρευσε σε νέα εντυπωσιακά χρώματα

Η πρώτη διαρροή για το επερχόμενο HMD Hyper αφορούσε ένα αρκετά λεπτομερές φύλλο προδιαγραφών και ένα render της συσκευής σε κίτρινο χρώμα.

Smartphones HMD Global

Η HMD ανακοινώνει το απόλυτο ροζ Barbie smartphone

H HMD ανακοίνωσε τo Barbie smartphone της, μια συσκευή που ουσιαστικά είναι ένα διακοσμημένο Nokia 2660 Flip.

Smartphones HMD Global

HMD Hyper: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές πριν το λανσάρισμα

Μετά το HMD Skyline, η HMD ετοιμάζεται να λανσάρει περισσότερα smartphone στο ανανεωμένο χαρτοφυλάκιό της, συμπεριλαμβανομένου του HMD Hyper.

Smartphones featured HMD Global

HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Η HMD αποκάλυψε το Skyline, το πιο ισχυρό τηλέφωνο του brand μέχρι σήμερα, με σχέδιο που θυμίζει το Nokia N9.