HMD Global: Καθυστερούν ακόμα περισσότερο τα νέα μοντέλα Nokia

, HMD Global: Καθυστερούν ακόμα περισσότερο τα νέα μοντέλα Nokia

Η HMD Global είναι από τις εταιρείες που δεν έχουν δώσει ακόμα το παρόν φέτος, με την κυκλοφορία των επερχόμενων smartphone της να αναβάλλεται συνέχεια. Φαίνεται πως ούτε το καλοκαίρι να δούμε νέα μοντέλα της εταιρείας, καθώς η παγκόσμια ύφεση των αγορών λόγω COVID-19 συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Nokia Power User, η παραγωγή των Nokia 6.3, Nokia 7.3 και της ναυαρχίδας Nokia 9.3 PureView συνεχίζει κανονικά. Οι συσκευές έχουν ήδη περάσει σε δοκιμαστικό στάδιο, με τις πηγές να αναφέρουν πως ήδη η παραγωγή συνεχίζει κανονικά, βάση του αρχικού σχεδιαγράμματος της HMD Global.

Όμως, αυτό που φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο στην κυκλοφορία της συσκευής είναι η πανδημία του COVID-19, με την εταιρεία να θέλει πρώτα να σταθεροποιηθούν οι αγορές πριν βρεθούν οι νέες συσκευές της στα ράφια των καταστημάτων. Οπότε, η κυκλοφορία των συσκευών θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο, με τις πηγές να αναφέρουν πως πιθανώς να φτάσουμε τέλος του τρίτου τριμήνου με αρχές του τέταρτου τριμήνου του 2020.

Όπως είχαμε πει και για τα λάθη της Sony, έτσι και η Nokia φαίνεται φέτος να κάνει το λάθος του να μην προσφέρει συσκευές στην αγορά νωρίς, αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες εταιρείες να μπορούν να πουλήσουν χωρίς έναν ακόμα ανταγωνιστεί. Επίσης, αν το Nokia 9.3 PureView κυκλοφορήσει στο τέλος του τρίτου τριμήνου, θα έχει να αναμετρηθεί με τα Samsung Galaxy Note 20, iPhone 12, ακόμα και με τις συσκευές Pixel 5.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.