HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

HMD Skyline, HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Η HMD αποκάλυψε το Skyline, το πιο ισχυρό τηλέφωνο του brand μέχρι σήμερα, με σχέδιο που θυμίζει το Nokia N9.

Η εταιρεία επικαλείται Gen 2 επισκευαστικότητα, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε μια ραγισμένη οθόνη ή μια μπαταρία που έχει αποτύχει σε λιγότερο από 10 λεπτά.

HMD Skyline, HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Το Skyline διαθέτει οθόνη OLED 6,5 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης έως και 144 Hz. Διαθέτει μπροστινή κάμερα 50 MP με αυτόματη εστίαση.

Υπάρχει ένα chipset Snapdragon 7s Gen 2 στο εσωτερικό και 8 GB ή 12 GB RAM και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει επίσης υποδοχή για κάρτα micro SD για επιπλέον χώρο αποθήκευσης 512 GB.

Στο πίσω μέρος, το Skyline διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας: κύρια κάμερα 108 MP με OIS, 13 MP ultra-wide shooter και τηλεφακό 50 MP 2x που προσφέρει ζουμ έως και 4x. Η HMD έχει υιοθετήσει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με το AI Capture Fusion, το οποίο μεγιστοποιεί τη λεπτομέρεια στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με αυτό.

Το πίσω κάλυμμα του Skyline μπορεί να ανοίξει εύκολα ξεβιδώνοντας μία μόνο βίδα, επιτρέποντας τη γρήγορη επιδιόρθωση ραγισμένων οθονών, λυγισμένων θυρών φόρτισης ή εξαντλημένων μπαταριών χρησιμοποιώντας τυπικά κιτ iFixit. Το iFixit θα προμηθεύει επίσης τα ανταλλακτικά.

HMD Skyline, HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Η μπαταρία είναι μια κυψέλη 4.600 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 33W και μαγνητική ασύρματη φόρτιση Qi2 15W. Η συσκευή περιλαμβάνει ένα προσαρμόσιμο κουμπί στο πλάι για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες.

Το τηλέφωνο τρέχει Android 14 και θα λάβει 2 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας. Διαθέτει επίσης λειτουργία αποτοξίνωσης, η οποία σας επιτρέπει να περιορίσετε τις ειδοποιήσεις και την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα σε περίπτωση που ξεφύγετε.

Το HMD Skyline θα κοστίζει 499 € / 499 $ / 399 £, αλλά δεν θα υπάρχει φορτιστής στο κουτί. Η HMD προσφέρει έναν φορτιστή τοίχου 33 W για 30 £ ή έναν προσαρμογέα διπλής θύρας 30 W για 20 £ στον ιστότοπό της.

Λόγω της εύκολης επισκευής του, οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν εξαρτήματα απευθείας από τον κατασκευαστή. Η τιμή της οθόνης είναι 95 $. το κάλυμμα της μπαταρίας είναι 30 $ , η ίδια η μπαταρία είναι 25 $ και η θύρα φόρτισης είναι 20 $. Η πρώτη αγορά θα πρέπει να είναι με ένα κιτ επισκευής, που προσφέρεται από το iFixit, το οποίο είναι 5 $ επιπλέον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.

Smartphones featured Honor

Honor Magic V3, MagicPad 2 και MagicBook Art 14: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία τους

H Honor ανακοίνωσε το παγκόσμιο ντεμπούτο του αναδιπλούμενου Magic V3 μαζί με το tablet MagicPad 2 και το laptop MagicBook Art 14.