Το Honor 10 Lite με 5,84 ιντσών οθόνη εντοπίστηκε στο ΤΕΝΑΑ;

10 Lite, Το Honor 10 Lite με 5,84 ιντσών οθόνη εντοπίστηκε στο ΤΕΝΑΑ;

To Honor 10 εμφανίστηκε με επιτυχία στην αγορά της Κίνας και της Ευρώπης με τις πρώτες πωλήσεις στην τοπική αγορά αλλά κι έξω από αυτή να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Με ένα τόσο επιτυχημένο ξεκίνημα είναι απόλυτα λογικό η εταιρεία να ετοιμάζει την επόμενη πρόταση που ίσως ακούει στο όνομα Honor 10 Lite.

Η παράδοση θέλει το flagship smartphone της Honor να αποκτά και lite έκδοση και η συσκευή που εμφανίστηκε στη λίστα του TENNA με κωδική ονομασία Honor LLD-AL20 φημολογείται ότι είναι αυτή.

Η καταχώρηση με το υποτιθέμενο Honor 10 Lite εμφανίζει τη συσκευή με 5.84 ιντσών οθόνη με ανάλυση 2280×1080 pixels, αναλογία 19:9 και πιθανότητα με εγκοπή όπως το Honor 10. Στο εσωτερικό της συσκευής εδρεύει octa-core SoC χρονισμένο 2.36GHz, και μάλλον πρόκειται για το Kirin 659. Η λίστα επίσης αποκαλύπτει 4GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως τα 256GB μέσω καρτών τύπου microSD.

10 Lite, Το Honor 10 Lite με 5,84 ιντσών οθόνη εντοπίστηκε στο ΤΕΝΑΑ;

Το επόμενο Honor smartphone θα ενσωματώνει dual κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρες 13MP και 2MP, ενώ η πρόσθια κάμερα θα έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 16MP.

Τέλος, η lite έκδοση του Honor 10 θα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 2900mAh και Android 8.0 Oreo out of the box. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι στα 149.2×71.8×7.7 χιλιοστά και το βάρος στα 152 γραμμάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Διάφορες με Mate 10 Lite & P20 Lite? Ο πλήρης κανιβαλισμός…

godis

Αναρωτιεμαι πραγματικα..πιο το νοημα τετοιου βομβαρδισμου συσκευων στην αγορα.

BlackRider21

Για να υπαρχουν πιο πολλες επιλογες και για να κανει μονοπωλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.