Honor 10X Pro: Render αποκαλύπτει τριπλή κάμερα 64MP και punch hole

Honor 10X Pro, Honor 10X Pro: Render αποκαλύπτει τριπλή κάμερα 64MP και punch hole

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από όταν η θυγατρική της Huawei κυκλοφόρησε τα Honor 9X. Οπότε, περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να παρουσιάσει τους διαδόχους τους. Τώρα κυκλοφόρησε ένα render το οποίο θεωρείται ότι ανήκει στο Honor 10X Pro.

Τι αποκαλύπτει η εικόνα

Σύμφωνα με το render, το Honor 10X Pro θα έχει ελάχιστα bezels με το κάτω να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Η selfie κάμερα θα είναι τοποθετημένη σε punch hole και τα κουμπιά του smartphone είναι τοποθετημένα στη δεξιά μεριά.

Το module των καμερών του Horor 10X Pro είναι ορθογώνιο, μακρόστενο, και τοποθετημένο στην πάνω αριστερή γωνία. Στο κέντρο και χαμηλά στην πλάτη υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας, ενώ στο module βλέπουμε τρεις αισθητήρες, το LED flash, και την αναφορά ότι η κύρια κάμερα είναι στα 64MP.

Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Με βάση φήμες και αναφορές, γνωρίζουμε ότι το smartphone θα έχει τον Kirin 820, που αποτελεί τη βασική του αναβάθμιση σε σχέση με το Honor 9X Pro. Επιπλέον, το Honor 10X Pro θα έχει OLED οθόνη με panel κατασκευασμένο από τη BOE και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 20W.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν άλλες αναφορές για το smartphone. Για οτιδήποτε νεότερο εντοπίσουμε θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.