Honor 20: Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πρώτα renders

Honor 20, Honor 20: Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πρώτα renders

Στις αρχές του Ιανουαρίου η Honor αποκάλυψε το View 20, και τώρα ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο flagship της εταιρείας που δεν θα ανήκει στην οικογένεια των View. Ωστόσο, σύμφωνα με κινέζους leakers, η στιγμή της επίσημης αποκάλυψης του Honor 20 αργεί ακόμη.

Κινέζοι leakers αποκάλυψαν τα χαρακτηριστικά του Honor 20, καθώς και ένα render της συσκευής. Το επερχόμενο smartphone της Honor, όπως είναι αναμενόμενο, θα έχει για επεξεργαστή τον Kirin 980. Επιπλέον, το Honor 20 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με 6 GB ή 8 GB RAM, και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Καθώς η Honor είναι θυγατρική της Huawei, αναμένουμε ότι το smartphone θα έχει Gaming +, Link Turbo, CPU Turbo, και GPU Turbo, όλες αυτές είναι τεχνολογίες οι οποίες ενισχύουν την απόδοση της συσκευής με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Honor 20, Honor 20: Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πρώτα renders

Όσον αφορά την πίσω πλευρά, και σύμφωνα με το render που διέρρευσε, αναμένουμε ότι το Honor 20 θα έχει τρεις κάμερες, με την κύρια να είναι στα 48MP, την δευτερεύουσα στα 20MP και την τρίτη στα 8MP. Ωστόσο, προς στιγμήν δεν έχει γίνει γνωστή το είδος των δύο επιπλέον καμερών. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τους leakers, οι πίσω κάμερες του Honor 20 θα πιάσουν σκορ 108 στο DxOMark. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε το νέο flagship της Honor θα βρεθεί ακριβώς πίσω από τις συσκευές της Huawei, το Mate 20 Pro, και το P20 Pro, καθώς και το Samsung Galaxy 10+.

Αν και η Huawei ανακοίνωσε τη γρήγορη φόρτιση των 40 W, το Honor 20 θα παραμείνει με την τεχνολογία SuperCharge των 22,5 W. Το smartphone θα έχει 3.650 mAh μπαταρία, και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει εγκατεστημένο Android 9 Pie, με το EMUI 9 της Huawei, το οποίο προσφέρει πολλές AI δυνατότητες.

Επιπλέον, το Honor 20 θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η θεωρία αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι στο render δεν υπάρχει κάποιος αισθητήρας στην πίσω πλευρά της συσκευής. Τέλος, όσον αφορά τις τιμές, το Honor 20 θα ξεκινάει από τα 400€, και θα φτάνει έως τα 500€ για την έκδοση 8/256 GB.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mech.al.

Άρα θα έχει αμολεντ οθόνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.