Honor 20 Pro: Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 2 Αυγούστου με τιμή 498€

Honor 20 Pro, Honor 20 Pro: Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 2 Αυγούστου με τιμή 498€

Το Honor 20 Pro κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες στην Κίνα και οι φήμες ήθελαν την εταιρεία να διαθέτει παγκοσμίως το smartphone κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Ο λόγος για τον οποίο καθυστέρησε η παγκόσμια κυκλοφορία της συσκευής, είναι ο αποκλεισμός της Huawei από τις ΗΠΑ μία ημέρα πριν την παρουσία της.

Αν και το πεδίο είναι ακόμη θολό σε αυτό το θέμα και δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα απογίνει με τη Huawei και τις ΗΠΑ, η Honor σήμερα ανακοίνωσε ότι από τις 2 Αυγούστου θα ξεκινήσει η σταδιακή κυκλοφορία της συσκευής στις παγκόσμιες αγορές.

Η πρώτη χώρα που θα πάρει το Honor 20 Pro είναι η Ρωσία, με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, τη Μαλαισία, την Αίγυπτο, την Σαουδική Αραβία, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, να ακολουθούν άμεσα.

Από τη στιγμή που η συσκευή θα κυκλοφορήσει στη Δυτική Ευρώπη, αναμένουμε η συσκευή να έρθει λίγο αργότερα και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, άρα και στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την τιμή της συσκευής, στη Ρωσία τιμολογείται στα RUB 34.990 ή 498€. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η τιμή θα παραμείνει ίδια και στις υπόλοιπες αγορές, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως όταν ανακοινώθηκε το Honor 20 Pro η τιμή του ήταν περίπου 600€.

Honor 20 Pro, Honor 20 Pro: Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 2 Αυγούστου με τιμή 498€

Για όσους δεν θυμούνται, το Honor 20 Pro είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 980, 4.000mAh μπαταρία, IPS LCD 6,26 οθόνη με punch hole, 8GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Η συσκευή έχει τέσσερις πίσω κάμερες, 48MP η κύρια, 8MP ο τηλεφακός, 16MP η ultra-wide και 2MP η ειδική macro κάμερα. Η selfie κάμερα είναι στα 32MP και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι στο κουμπί απενεργοποίησης.

Το Honor 20 Pro μάλλον θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να πληροφορηθείτε πρώτοι την έλευση του.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Φαινεται να ειναι πολυ καλη συσκευη αν ερθει και εδω στα 500ευρω τοτε ειναι μια καλη επιλογη,εχει και μια πολυ καλη καμερα επιπεδου OP+ 7pro

Ok υπαρχει το S10 στα 560,η το mate 20pro στα 520,αλλα αυτο ειναι κατι το καινουριο

Stelios

Καλησπέρα σας,
Γνωρίζετε ποτε θα κυκλοφορήσει και το Honor 20?

Αναστάσιος Μαλέας

Η σελίδα της HONOR στη Γερμανία γράφει ότι το πουλάει 599 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.