Honor 20 Pro: Το πρώτο smartphone με φακό f/1.4, εντυπωσιάζουν τα πρώτα δείγματα εικόνων

Honor 20 Pro, Honor 20 Pro: Το πρώτο smartphone με φακό f/1.4, εντυπωσιάζουν τα πρώτα δείγματα εικόνων

Μένει περίπου μία εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση των Honor 20 και η εταιρεία μοιράστηκε σήμερα μαζί μας τρεις φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν με το Honor 20 Pro.

Οι δύο από τις φωτογραφίες τραβήχτηκαν με την 48MP κάμερα και τη χρήση του νέου AIS Super Night mode. Όσον αφορά την τρίτη φωτογραφία, αυτή είναι προσφορά του ultra wide-angle φακού που διαθέτει το Honor 20 Pro.

Honor 20 Pro, Honor 20 Pro: Το πρώτο smartphone με φακό f/1.4, εντυπωσιάζουν τα πρώτα δείγματα εικόνων

Το Honor 20 Pro φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη φωτογραφία και είναι το πρώτο παγκοσμίως στη βιομηχανία των smartphones που διαθέτει διάφραγμα f/1.4. Χάρη στο εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα θα μπορούμε να τραβήξουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Η Honor επίσης επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα έχει τα “48MP AI Ultra Clarity mode” και “AI photometric system”, που θα βρούμε και στο Honor View 20. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις λειτουργίες της κάμερας όταν το smartphone ανακοινωθεί επίσημα.

Honor 20 Pro, Honor 20 Pro: Το πρώτο smartphone με φακό f/1.4, εντυπωσιάζουν τα πρώτα δείγματα εικόνων

Όσον αφορά την ultra wide-angle κάμερα, σύμφωνα με το EXIF έχει διάφραγμα f/2.2 και εστιακό μήκος 17mm. Τα αναφερόμενα εστιακά μήκη επιβεβαιώνουν επίσης το μέγεθος του αισθητήρα της ultra wide-angle κάμερας, αφού το 7.6x crop factor αντιστοιχεί σε αισθητήρα 1/3,2 ιντσών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Χάρη στο εξαιρετικά Μεγάλο διάφραγμα, όχι μικρό. Κλάσμα είναι.

Rizo

Επειδή τις κατέβασα τις φωτογραφίες μπορώ να πω οτι είναι όντως πολύ καλές βέβαια έχει αναφερθεί στο παρελθόν οτι το πολύ μεγάλο διάφραγμα δημιουργεί πρόβλημα σε φωτογραφίες με πολύ φως. Οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι καλό την μέρα.
Επίσης αυτή με τα μπλε “δέντρα” έχει χρόνο έκθεσης 18″ !! Στο χέρι τραβήχτηκε?

Νεκτάριος Ζόγκος

Οι γνωστές αηδιες της Huawei…

Denis Thomas

Στην πραγματικότητα να το δούμε αυτό..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.