Honor 30 Pro+: Επίσημα με τριπλή κάμερα 50MP και δεύτερη θέση στο DxOMark

Honor 30 Pro+, Honor 30 Pro+: Επίσημα με τριπλή κάμερα 50MP και δεύτερη θέση στο DxOMark

Σήμερα η θυγατρική της Huawei αποκάλυψε τα νέα της smartphones. Στη σειρά θα βρούμε τα Honor 30 και 30 Pro, αλλά το πραγματικό αστέρι είναι το Honor 30 Pro+, το οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο DxOMark.

Σχεδόν ίδιες επιδόσεις με το Huawei P40 Pro

Ο Kirin 990 5G και η τριπλή κάμερα βοήθησαν το Honor 30 Pro+ να συγκεντρώσει 125 πόντους, το δεύτερο μεγαλύτερο σκορ που έχουμε δει στο DxOMark. Στο module του smartphone υπάρχει μία κάμερα 50MP που χρησιμοποιεί αισθητήρα 1/1.28″, καθώς και μία ultra wide 16MP. Το module συμπληρώνει ένας περισκοπικός τηλεφακός 8MP με OIS.

Σε επίπεδο φωτογραφίας το 30 Pro+ συγκέντρωσε 136 πόντους, ενώ στο βίντεο έλαβε βαθμολογία 104 πόντους. Σύμφωνα με το DxOMark το 30 Pro+ αποδίδει σχεδόν το ίδιο σε επίπεδο βίντεο με το Huawei P40 Pro, ενώ στη φωτογραφία υστερεί στα σημεία. Όπως τονίζει η ιστοσελίδα, το 30 Pro+ είναι ένα πολύ καλό camera smartphone, αλλά αν κάποιος θέλει το απόλυτο θα πρέπει να επενδύσει στο P40 Pro.

Χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα

Το Honor 30 Pro+ έχει οθόνη 6,57 ιντσών AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, under-display fingerprint scanner, curved πλευρές, και διπλό punch hole που φιλοξενεί την κύρια selfie κάμερα 32MP και μία ultra-wide 8MP.

Honor 30 Pro+, Honor 30 Pro+: Επίσημα με τριπλή κάμερα 50MP και δεύτερη θέση στο DxOMark

Στο εσωτερικό του 30 Pro+, εκτός από τον Kirin 990 5G, θα βρούμε 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση 27W.

Το module του Honor 30 Pro+ υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps, AI RAW φωτογραφίες, και ο περισκοπικός τηλεφακός έχει δυνατότητα 5x οπτικού και 50x υβριδικού ζουμ.

Honor 30 Pro+, Honor 30 Pro+: Επίσημα με τριπλή κάμερα 50MP και δεύτερη θέση στο DxOMark

Τέλος, το 30 Pro+ θα κυκλοφορήσει 21 Απριλίου στην Κίνα, ενώ αναμένεται να διατεθεί αργότερα σε περισσότερες αγορές. Οι τιμές των εκδόσεων είναι CNY 4.999 ή περίπου 646 ευρώ για την 8GB/256GB και CNY 5.499 ή περίπου 711 ευρώ για την 12GB/256GB

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Γενικα τελευταια η Honor βγαζει καλες καμερες..και το V30 pro ειχε καλο σκορ (122) πανω απο Mate 30 και 11pro,με πολυ καλο night mode,και με καλο ζουμ μεχρι 50x..αρχικη 700 ευρω ειναι πολυ καλα…τετειες τιμες επρεπε να εχουν τα Sony η τα oneplus που εφτασε σχεδον 1000,καλα η Sony 1200 ζυταει διαβασα για το Mark ii παρα πολλα φραγκα..

abc

Εκτός από την huawei να φανταστώ και η honor δεν έχει gapps πλέον?

Pap

Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Αν ξέρει ο Κώστας να μας πει!

Vladimiros

Αποτι εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν υποστιριζονται απο την Google τα Honor…

george_

Δυστυχώς το ban στην Huawei επηρέασε και την θυγατρική της Honor.

G.J.

To S20 γιατί δεν είναι ακόμα στο dxo?

SUPS 👨‍⚖️

Να φανταστω με τα προβληματα της καμερας στο launch σκεφτηκαν να αφησουν το review για τα πρωτα updates .Μετα παιζει να τους προλαβε καμια καραντινα και να μην προλαβαν ν κανουν γυρισματα.Οπως και να εχει σημασια εχει οτι δεν εχουν λυθει τ προβληματα στο ultra.

SUPS 👨‍⚖️

Update : πριν λιγη ωρα το DxOMark ανακοινωσε οτι το review τ ultra θα βγει την επομενη βδομαδα.

Perastikos

Κινητάρες. Τύφλα να έχουν κάτι Ultra και καλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.