Honor 30: Θα έχει Kirin 985, οθόνη 90Hz και κάμερα 50MP;

Honor 30, Honor 30: Θα έχει Kirin 985, οθόνη 90Hz και κάμερα 50MP;

Η θυγατρική της Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις 15 Απριλίου το επόμενο smartphone της, που θα είναι το Honor 30. Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει διάφορα leaks, αλλά ο Πρόεδρος της εταιρείας, Zhao Ming, αναφέρθηκε πρόσφατα στο smartphone με ιδιαίτερα ενθουσιώδη λόγια.

Όσα είπε ο Πρόεδρος της Honor

Ο Ming είπε ότι το Honor 30 θα έχει το πιο όμορφο design που έχουμε δει σε smartphone της εταιρείας, μετά τα Honor 8. Επιπλέον, σημείωσε ότι το έξυπνο τηλέφωνο θα εντυπωσιάσει ιδιαίτερα το νεανικό κοινό.

Αναφερόμενος στο τεχνικό κομμάτι, ο Ming τόνισε πώς το Honor 30 θα ενσωματώνει πολλές τεχνολογίες αιχμής, διότι ως προϊόν θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη στρατηγική πρωόθησης που έχει σχεδιάσει η εταιρεία. Επίσης, δήλωσε ότι το smartphone θα είναι ισχυρό, τεχνικά καινοτόμο, και θα εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τι αναφέρουν τα leaks

Πρόσφατα, ο Onleaks αποκάλυψε ότι το Honor 30 θα έχει τον μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας που έχουμε δει σε smartphone και πως θα διαθέτει τον Kirin 985. Από εκεί και έπειτα, ο SlashLeaks έκανε γνωστό ότι η κύρια κάμερα θα έχει έναν custom αισθητήρα της Sony 50MP και 1/1.3 ίντσες, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα το OnLeaks.

Τέλος, η ιστοσελίδα Huawei Central έκανε γνωστό ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.