Honor 60 Series: Επίσημα με Snapdragon 778G+ και selfies στα 50 Megapixel

, Honor 60 Series: Επίσημα με Snapdragon 778G+ και selfies στα 50 Megapixel

Μετά από τις διαρροές ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του Honor 60 Series, με το μοντέλο Pro να συγκεντρώνει πάνω του το εύλογο ενδιαφέρον των φίλων της τεχνολογίας. Το Honor 60 Series έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon και ισχυρή κύρια κάμερα.

Το στοιχείο που είχαμε δει και στο Honor 50 Series είναι και εδώ παρών, δηλαδή οι υπηρεσίες Google είναι διαθέσιμες και στο νέο μοντέλο. Στην περίπτωση του Honor 60 Series, εκτός από τα Google Services, βρίσκουμε το απλό μοντέλο και το μοντέλο Pro, το οποίο δίνει το κάτι παραπάνω στη σειρά.

, Honor 60 Series: Επίσημα με Snapdragon 778G+ και selfies στα 50 Megapixel

Τόσο το Honor 60 όσο και το 60 Pro έχουν οθόνες τεχνολογίας OLED, με εκείνη στο απλό μοντέλο να έχει διαγώνιο 6.67 ιντσών και εκείνη στο Pro, να έχει κυρτές άκρες και διαγώνιο 6.78 ιντσών. Σε κάθε περίπτωση η οθόνη έχει συχνότητα ανανέωσης 120 Hz.

Η πίσω κύρια κάμερα είναι στα 108 Megapixel με μεγάλο μέγεθος και δυνατότητα συνδυασμού 9 pixels σε 1. Υπάρχει μία ultra wide κάμερα στο πίσω μέρος στα 50 Megapixel, στην περίπτωση του Pro και 8 Megapixel στο απλό μοντέλο. Και οι δύο εκδόσεις του Honor 60 έχουν και μία ακόμα κάμερα στα 2 Megapixel στο πίσω μέρος.

, Honor 60 Series: Επίσημα με Snapdragon 778G+ και selfies στα 50 Megapixel

Για τη selfie κάμερα, στο απλό μοντέλο έχουμε μία κάμερα punch hole στα 32 Megapixel, ενώ στην περίπτωση του Honor 60 Pro η selfie κάμερα θα είναι στα 50 Megapixel, η πιο ικανή κάμερα που βάζει μέχρι σήμερα στο εμπρός μέρος η Honor. Αμφότερα τα μοντέλα έχουν μπαταρία 4800 mAh και φορτίζουν στα 66W.

, Honor 60 Series: Επίσημα με Snapdragon 778G+ και selfies στα 50 Megapixel

Αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Honor, στην Κίνα το απλό μοντέλο θα κοστίζει 375 ευρώ, ενώ η έκδοση Pro θα έχει τιμή 515 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

πηρα το honor 50 256GB 8GB RAM και ειναι παρα πολυ καλη συσκευη σε ολα ,φωτογραφιες βιντεο ταχυτητα,σουπερ σε ολα του

Alex

Ακριβό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.