Honor 7X: Διέρρευσε με οθόνη 6 ιντσών και 18:9 aspect ratio

Honor 7X leaked, Honor 7X: Διέρρευσε με οθόνη 6 ιντσών και 18:9 aspect ratio

To Honor 7X θα είναι η νέα προσθήκη στη συλλογή με τα μοντέλα που λανσάρει το sub-brand της Huawei. Τα Honor είναι κινητά που πωλούνται κυρίως online, έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά και σε εξίσου οικονομικές τιμές.

Πρόσφατα το Honor 7X πέρασε από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ για πιστοποίηση (από εκεί είναι η παραπάνω εικόνα) και σήμερα εμφανίστηκε στο Geekbench, το οποίο μας δίνει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αναμένεται με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 2160×1080 pixels, αλλά δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το 5.5 ιντσών Honor 6X και αυτό θα γίνει δυνατό χάρη στο νέο design που φέρνει πιο στενή οθόνη με 18:9 aspect ratio, αντί για 16:9 οθόνη, που έχει το 6X. Το Honor 7X θα είναι πιο στενό από το Honor 6X, αλλά και πιο ψηλό.

Έχει διαστάσεις 156.5×75.3×7.6 χλστ., ζυγίζει 165 γρ., τρέχει, Αndroid 7.0 Nougat, έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, αναμένουμε μνήμη RAM 4GB. Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα 16 Megapixel και 2 Megapixel (depth camera), η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel, έχει μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD), μπαταρία 3240mAh και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Honor 7X leaked, Honor 7X: Διέρρευσε με οθόνη 6 ιντσών και 18:9 aspect ratio

Το Honor 7X αναμένεται σε τρία χρώματα: μπλε, μαύρο και χρυσό. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα και λογικά αργότερα στις υπόλοιπες αγορές. Η τιμή για την βασική έκδοση έχει ακουστεί στα 270 δολάρια περίπου, ενώ το πιο δυνατό με μνήμη RAM 4GB θα ανέβει στα 315 δολάρια.
Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.