Honor 8 και 8 Pro: Θα λάβουν επίσημα το Android Oreo

Honor 8 και 8 Pro Android Oreo, Honor 8 και 8 Pro: Θα λάβουν επίσημα το Android Oreo

Η Honor, το θυγατρικό brand της Huawei, έχει κεντρίσει τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου λόγω των πρόσφατων smartphones που ανακοίνωσε, View 10 και 7X. Η εταιρεία όμως φαίνεται πως δεν ξεχνάει τους παλαιότερους εκπροσώπους της, ανάμεσα τους τα Honor 8 και 8 Pro.

Παρά το γεγονός πως οι δύο προαναφερθείσες συσκευές έχουν σχεδόν την ίδια ονομασία, η μία ανακοινώθηκε σε διάστημα περίπου ενός χρόνου πριν της άλλης. Συγκεκριμένα, το Honor 8 έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του τον Ιούλιο του 2016, ενώ το Honor 8 Pro ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για δύο super mid-range προτάσεις, με τις κυριότερες διαφορές τους να εντοπίζονται στο μέγεθος της οθόνης (5.2 ίντσες το 8, 5.7 ίντσες το 8 Pro), την ύπαρξη έκδοσης με 6GB μνήμη συστήματος για το 8 Pro, καθώς και τον ελαφρώς ισχυρότερο επεξεργαστή του τελευταίου (Kirin 960) από το απλό 8 (Kirin 950).

Honor 8 και 8 Pro Android Oreo, Honor 8 και 8 Pro: Θα λάβουν επίσημα το Android Oreo

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Honor, George Zao, η εταιρεία θα διαθέσει την νεότερη κύρια έκδοση του Android, 8 Oreo, στα δύο προαναφερθέντα smartphones. Αυτή την στιγμή, οι μηχανικοί του κατασκευαστή δοκιμάζουν μια beta ROM στα 8 / 8 Pro, με σκοπό την δημιουργία της σταθερής build του Android Oreo μέσα στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για εξαιρετικά νέα που θα ηχήσουν… γιορτινά στα αυτιά των κατόχων των δύο Honor συσκευών, ειδικά μάλιστα σε όσους έχουν στην κατοχή τους το 8 εδώ και ενάμισι χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Zao τόνισε ότι η θυγατρική εταιρεία του θα αναβαθμίσει στο Android Oreo και “μερικά άλλα Honor smartphones”. Η προσπάθεια του Κινέζου κατασκευαστή να διαθέσει την όγδοη μεγάλη Android έκδοση σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές είναι πραγματική αξιέπαινη, την στιγμή μάλιστα που άλλοι, μεγαλύτεροι ανταγωνιστές λησμονούν να αναβαθμίσουν τα ακριβότερα smartphones τους. Ας ελπίσουμε πως την πολιτική της Honor θα ακολουθήσουν περισσότερες εταιρείες, ενημερώνοντας με το νεότερο Android λογισμικό mid-range (γιατί όχι και low-end) συσκευές που κυκλοφόρησαν ακόμα και πριν ενάμισι χρόνο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

αυτά είναι!!! 🙂

KostasB

Η φωτογραφία πλάτης που έχετε βάλει είναι από το Honor 8 Lite. Το Honor 8 έχει διπλή πίσω κάμερα.

Μακάρι να ισχύει αυτή η είδηση και να υποστηρίζει τα κινητά της έτσι η Huawei. Επίσης πολύ τίμια η σειρά Honor.
Ελπίζω όλες οι εταιρείες πλέον να δίνουν άμεσα update σε εκδόσεις Android και ενημερώσεις ασφαλείας αφού όσα θα έρχονται με προεγκατεστημένο το Android 8 θα υποστηρίζουν και το project treble.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.