Honor 9: Έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατ. κομμάτια σε 28 μέρες

Honor 9 sales, Honor 9: Έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατ. κομμάτια σε 28 μέρες

Το sub-brand της Huawei ανακοίνωσε την νέα ναυαρχίδα Honor 9 στην Κίνα, μέσα Ιουνίου και προς τα τέλη του μήνα ήρθε Ευρώπη. Έχοντας περάσει 28 μέρες από τότε που έγινε επίσημο, το κινητό κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατ. πωλήσεις.

Συγκριτικά, το Honor 8, είχε χρειαστεί σχεδόν δυο μήνες για να φτάσει τα 1.5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Οι πληροφορίες δόθηκαν από τον Zhao Ming, CEO του sub-brand της Huawei, οποίος ανέφερε ότι το 1 εκατ. σε 28 μέρες αποτελεί ρεκόρ για τη σειρά Honor. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία του Honor 9, έχει δημιουργήσει ελλείψεις στο stock. Αυτό επειδή η εταιρεία δεν περίμενε τόσο μεγάλη ζήτηση.

Ο Ming απολογήθηκε σε όσους θέλουν να αγοράσουν το Honor 9, αλλά δεν μπόρεσαν και υποσχέθηκε να κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε τα επίπεδα παραγωγής καλύπτουν τη ζήτηση.

Το Honor 9 φέρνει οθόνη 5.15 ιντσών LCD 1080p, με DCI-P3 color space, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 Megapixel και 20 Megapixel, με 2x optical zoom, portrait και bokeh mode. Στην μπροστινή πλευρά του έχει τοποθετηθεί κάμερα 8 Megapixel. Ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία 3200mAh και επεξεργαστή Kirin 960. Η τιμή ξεκινά από 450 ευρώ για την έκδοση 4GB RAM και χωρητικότητα 64GB. Όσοι θέλουν το Honor 9 με 6GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 128GB θα πρέπει να πληρώσουν παραπάνω.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννος

Έχει τρομερή εξωτερική εμφάνιση και σε αυτό το μπλε χρώμα το κινητό είναι απλά έρωτας.

Mary

φαντάζομαι ότι με αυτά που λέει ο καθένας ότι πούλησε στην Κίνα και σύμφωνα με τον πληθυσμό της, ο κάθε κινέζος αγοράζει 5 κινητά περίπου τον χρόνο…

James

Δεν το λες και μικρό τον πληθυσμό της Κίνας. Όσο μια Ευρώπη + δύο ΗΠΑ είναι.

ΝΙΚΟΣ

1,7 billions περίπου. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.