Honor 9X και 9X Pro: Διέρρευσαν επίσημα renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των συσκευών

Honor 9X, Honor 9X και 9X Pro: Διέρρευσαν επίσημα renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των συσκευών

Στις 23 Ιουλίου θα ανακοινωθούν τα Honor 9X και 9X Pro, τα οποία θα έχουν δύο standard και μία Pro έκδοση. Εφόσον η ημερομηνία παρουσίασης πλησιάζει τα leaks και τα teasers δίνουν και παίρνουν.

Η εταιρεία έχει κάνει ήδη tease τον σχεδιασμό της Pro έκδοσης. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις των smartphones έχουν εμφανιστεί στην ΤΕΝΑΑ, ενώ η απλή έκδοση πέρασε από το AnTuTu. Τώρα, το mysmartprice έκανε leak renders που μας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και των δύο συσκευών.

Αρχικά, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι τα Honor 9X και 9X Pro θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό. Και οι δύο συσκευές έχουν notchless οθόνη με ελάχιστα bezels και μικρό chin, κάτι που επιβεβαιώνει το ότι θα είναι εξοπλισμένες με pop-up selfie κάμερα.

Honor 9X, Honor 9X και 9X Pro: Διέρρευσαν επίσημα renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των συσκευών

Στα πλευρικά των συσκευών βλέπουμε το κουμπί αλλαγής έντασης του ήχου και από κάτω είναι το κουμπί απενεργοποίησης, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι συσκευές δεν έχουν συμβατικό αισθητήρα στο πίσω μέρος, και τα specs της ΤΕΝΑΑ δεν επιβεβαίωσαν την ύπαρξη in-display fingerprint.

Honor 9X, Honor 9X και 9X Pro: Διέρρευσαν επίσημα renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των συσκευών

Στην πίσω όψη των συσκευών θα βρούμε τις κάθετα τοποθετημένες κάμερες με το LED flash από κάτω και το branding της Honor. Το Honor 9X έχει 2 πίσω κάμερες και το κείμενο επιβεβαιώνει τα specs της TENAA, δηλαδή την 48MP κύρια και τον 2MP αισθητήρα βάθους. Όσον αφορά την Pro έκδοση, αυτή θα έχει μία επιπλέον κάμερα στα 8MP.

Κατά τα άλλα, τα Honor 9X θα έχουν τον Kinin 810, έως 8GB μνήμη RAM, 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, 3.900mAh μπαταρία, και θα τρέχουν Android 9 Pie.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.