Honor 9X: Μαζικά teasers επιβεβαιώνουν χαρακτηριστικά των συσκευών

https://youtu.be/sMiU_dLHtqE

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα teasers και leaks για τα Honor 9X. Πρόσφατα, ο αντιπρόεδρος της Honor, George Zhao, δημοσίευσε μία σειρά από προωθητικές φωτογραφίες των συσκευών και τώρα η εταιρεία κοινοποίησε ένα teaser βίντεο.

Οι εικόνες που δημοσίευσε ο Zhao έκαναν teaser τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά των Honor 9X. Πρώτον, οι συσκευές θα διαθέτουν τεχνολογία αύξησης επιδόσεων κατά το gaming. Κατά πάσα πιθανότητα το GPU Turbo 3.0 της Huawei.

Honor 9X, Honor 9X: Μαζικά teasers επιβεβαιώνουν χαρακτηριστικά των συσκευών

Έπειτα, η εταιρεία διαφημίζει ότι τα Honor 9X θα έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, κάτι που ενισχύει τις φήμες που θέλουν τις συσκευές, ή τουλάχιστον την Pro έκδοση της οποίας έχει διαρρεύσει ο σχεδιασμός, να διαθέτουν 4.000mAh μπαταρία.

Honor 9X, Honor 9X: Μαζικά teasers επιβεβαιώνουν χαρακτηριστικά των συσκευών

Η τρίτη εικόνα αφορά τις επιδόσεις των συσκευών, που συμβαδίζει με την πεποίθηση ότι τα Honor 9X θα είναι εξοπλισμένα με τον εξαιρετικά αποδοτικό Kirin 810.

Honor 9X, Honor 9X: Μαζικά teasers επιβεβαιώνουν χαρακτηριστικά των συσκευών

Στην τελευταία εικόνα βλέπουμε φιλμ φωτογραφικών μηχανών, και όπως είναι προφανές η εταιρεία προωθεί με αυτή τις κάμερες των Honor 9X.

Η απλή έκδοση λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένη με τρεις πίσω κάμερες σε 24MP, 8MP, 2MP, ενώ η Pro έκδοση θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι η Sony IMX582 στα 48MP, η δευτερεύουσα στα 8MP, η τρίτη θα είναι αισθητήρας βάθους στα 2MP και η τέταρτη θα είναι macro στα 2MP.

Honor 9X, Honor 9X: Μαζικά teasers επιβεβαιώνουν χαρακτηριστικά των συσκευών

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε η εταιρεία, κάνει μία αναδρομή στην ιστορία των Honor X ξεκινώντας από το Honor 3X και καταλήγοντας στα Honor 9X. Στο κλείσιμο του βίντεο, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι η επίσημη παρουσίαση των συσκευών θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.