Honor 9X Pro: Διέρρευσαν εικόνες που αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks στο Twitter, έκανε leak μερικά σχέδια του Honor 9X. Τώρα, ο ίδιος επέστρεψε με ένα ακόμη leak που αυτή τη φορά αφορά το design του Honor 9X Pro.

Οι σχηματικές απεικονίσεις θέλουν το Honor 9X Pro να έχει πλήρη οθόνη, χωρίς notch ή punch hole, και ελάχιστα bezels χάρη στην pop-up selfie κάμερα. Στην κορυφή της οθόνης υπάρχει μία μακρόστενη σχισμή η οποία κρύβει το ηχείο.

Στην πίσω όψη της συσκευής βλέπουμε τρεις κάμερες σε κάθετη διάταξη και το LED flash ακριβώς από κάτω. Εφόσον δεν βλέπουμε κάποιον παραδοσιακό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υποθέτουμε ότι το Honor 9X Pro θα έχει in-display fingerprint scanner.

Βέβαια, αν η οθόνη του το Honor 9X Pro είναι LCD, ίσως η εταιρεία επιλέξει να ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής, όπως έκανε άλλωστε και στα Honor 20.

Κατά τα άλλα, τα σχέδια αποκαλύπτουν ότι στην αριστερή πλευρά το Honor 9X Pro θα έχει τα κουμπιά αλλαγής της έντασης του ήχου και το κουμπί απενεργοποίησης. Στην κάτω πλευρά είναι εμφανής η USB type-C θύρα φόρτισης, καθώς και μία κλασική θύρα ακουστικών.

Ο Evan δεν μοιράστηκε μαζί μας οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για τα Honor 9X. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε άλλα leaks ή την επίσημη παρουσίαση των συσκευών που θα γίνει στις 23 Ιουλίου στην Κίνα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Αυγούστου 2019 19:42

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.