Honor Magic 7 και OnePlus 13 μάλλον θα έρθουν στα τέλη Οκτωβρίου

Honor Magic 7, Honor Magic 7 και OnePlus 13 μάλλον θα έρθουν στα τέλη Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για την αποκάλυψη νέων ναυαρχίδων, καθώς αρκετές κινεζικές μάρκες πρόκειται να αποκαλύψουν την νέα high-end σειρά τους.

Τώρα μαθαίνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την επερχόμενη σειρά Honor Magic 7, αλλά και ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο για το ντεμπούτο του OnePlus 13.

Φήμες λένε ότι το Honor Magic 7 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου στην Κίνα. Όσο για το OnePlus 13 , φημολογείται επίσης ότι θα κάνει το ντεμπούτο του αυτόν τον μήνα και, ενώ δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία, αναμένεται να φτάσει στα τέλη του.

Γνωρίζαμε ότι οι OnePlus, vivo και Xiaomi ετοιμάζονταν να παρουσιάσουν τις νέες ναυαρχίδες τους αυτόν τον μήνα, ωστόσο η επερχόμενη κυκλοφορία της Honor είναι απρόσμενη. Η τρέχουσα σειρά Honor Magic 6 παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο, επομένως αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα είναι μια αλλαγή ρυθμού. Φαίνεται ότι η Honor θέλει να ταρακουνήσει τα πράγματα και να ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων, οι περισσότεροι από τους οποίους πρόκειται επίσης να κάνουν το ντεμπούτο των συσκευών τους αυτόν τον μήνα.

Η σειρά vivo X200 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, ακολουθούμενη από τη σειρά Xiaomi 15 στις 23 Οκτωβρίου. Επιπλέον, η Oppo φημολογείται ότι θα αποκαλύψει την επόμενη σειρά Find X8 κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Πρόκειται για συνολικά πέντε κορυφαίες σειρές τηλεφώνων που κυκλοφορούν στην αγορά μόλις τον Οκτώβριο.

Όλα αυτά τα λανσαρίσματα αφορούν στην Κίνα και οι παγκόσμιες εκδόσεις των τηλεφώνων θα κάνουν το ντεμπούτο τους αργότερα. Για παράδειγμα, το OnePlus 13 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις διεθνείς αγορές στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι αποκαλύψεις των Οκτώβριο πιθανώς σχετίζονται με τις παρουσιάσεις των νέων επεξεργαστών. Η Qualcomm ετοιμάζεται να αποκαλύψει το επόμενο Snapdragon 8 Gen 4 αργότερα αυτό το μήνα, το οποίο αναμένεται να είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τις σειρές OnePlus 13, Honor Magic 7 και Xiaomi 15. Από την άλλη πλευρά, η MediaTek πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο Dimensity 9400 στις 9 Οκτωβρίου, το οποίο πιθανότατα θα τροφοδοτήσει την επερχόμενη σειρά Oppo Find X8 και τη σειρά vivo X200.

Εκτός από τα πιο πρόσφατα chipsets, αυτές οι επερχόμενες ναυαρχίδες αναμένεται επίσης να έχουν πολλά κοινά σχετικά με τις προδιαγραφές τους, όπως:

Μια τεράστια μπαταρία 6.000 mAh
Ενσύρματη φόρτιση περίπου 100 W
Αξιολογήσεις IP68 ή IP69 για προστασία από στερεά σκόνη και νερό
Μνήμη RAM από 12 GB

Συμπερασματικά, είναι λογικό ότι αυτές οι κυκλοφορίες γίνονται την ίδια στιγμή, καθώς παρόμοιες προδιαγραφές σημαίνουν ότι ο χρονισμός θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την προσέλκυση περισσότερων πελατών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Επίσημη φωτογραφία αποκαλύπτει το μπροστινό σχεδιασμό της ναυαρχίδας

To OnePlus 13 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο, οπότε και θα αποκαλυφθούν και άλλα πολυαναμενόμενα smartphone.

Smartphones Honor Honor smartphones

Teaser για το πιο ανθεκτικό τηλέφωνο της Honor μέχρι σήμερα

Πέρυσι η Honor παρουσίασε το μεσαίο μοντέλο Honor X9b, το οποίο προσφέρει πολλές δυνατότητες πoυ το προστατεύουν από την πτώση.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Aυτός θα είναι ο σχεδιασμός και τα specs της κάμερας

Η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει τo ΟnePlus 13 τον Οκτώβριο και δεν θα φοράει το επερχόμενο chipset Dimensity 9400 της MediaTek.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Φήμες ότι θα ακριβύνει η έκδοση 24 GB RAM/1 TB αποθηκευτικού χώρου

Το OnePlus 13 έρχεται τον επόμενο μήνα στην Κίνα, ενώ η διεθνής κυκλοφορία θα ακολουθήσει, με τις φήμες να πληθαίνουν.