Το βιντεάκι μας έδωσε μια γεύση από την κύρια μεγάλη οθόνη, τον μηχανισμό μεντεσέδων και το κάτω μέρος της συσκευής.
Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Honor πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα και έχουμε ήδη αναφορές ότι θα παρουσιαστεί με σχεδίαση οριζόντιας αναδίπλωσης και το κορυφαίο chipset Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm.
Τώρα η Honor δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο teaser που επισημαίνει τη σχεδίαση του τηλεφώνου. Ακόμα, το βιντεάκι μας έδωσε μια γεύση από την κύρια μεγάλη οθόνη, τον μηχανισμό μεντεσέδων και το κάτω μέρος της συσκευής.
Η κύρια οθόνη φαίνεται να έχει μια διακοπτόμενη εμφάνιση χωρίς ορατή διακοπή της κάμερας. Αυτό που δεν φαίνεται είναι εάν η Honor παρέλειψε εντελώς μια κάμερα selfie στο εσωτερικό πάνελ ή βρήκε κάποια άλλη λύση. Ακόμα, η εταιρεία έδειξε ότι το Magic V μπορεί να κλείσει τελείως επίπεδα χωρίς κενό μεταξύ των δύο μισών της οθόνης.
Η οθόνη του καλύμματος είναι κυρτή στη δεξιά πλευρά, με μια κεντρική εγκοπή για την κάμερα selfie. Το εξωτερικό πάνελ λέγεται ότι θα είναι στις 6,5 ίντσες ενώ η διαγώνιος της κύριας οθόνης αναμένεται να είναι στις 8 ίντσες.
Νέες φήμες για τον Snapdragon 8 Elite Gen 6 Pro αναφέρουν υποστήριξη LPDDR6, αλλά και LPDDR5X και UFS 5.0, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στα flagship του 2026.
Η Honor επιβεβαιώνει ότι το Magic 8 RSR Porsche Design θα είναι το τελευταίο smartphone της συνεργασίας με την Porsche Design, κλείνοντας μια δύο ετών premium σειρά.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου