Honor Magic V: Βλέπουμε το πίσω μέρος και μαθαίνουμε πότε έρχεται

Honor, Honor Magic V: Βλέπουμε το πίσω μέρος και μαθαίνουμε πότε έρχεται

Honor, Honor Magic V: Βλέπουμε το πίσω μέρος και μαθαίνουμε πότε έρχεται

Ο σχεδιασμός του πίσω μέρους του Honor Magic V αποκαλύπτεται σε μία νέα teaser φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Internet. Μαζί με τη νέα εικόνα για το foldable, μαθαίνουμε την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης του νέου μοντέλου.

Το Honor Magic V θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 10 Ιανουαρίου 2022, σε λίγες ημέρες, δηλαδή. Το Honor Magic V είναι μία συσκευή που αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς σηματοδοτεί την είσοδο της Honor στο πλέον ανταγωνιστικό πεδίο των foldables. Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της ανακοίνωσεη για το πότε ακριβώς θα λάβει χώρα η νέα παρουσίαση, κυκλοφορεί και μία αρκετά κατατοπιστική εικόνα για το πώς θα είναι σχεδιασμένο το πίσω μέρος του Honor Magic V.

Honor, Honor Magic V: Βλέπουμε το πίσω μέρος και μαθαίνουμε πότε έρχεται

To ανάγλυφο στο πίσω μέρος είναι έντονο και προσδίδει χαρακτήρα στο σχεδιασμό, ενώ το στοιχείο που γίνεται ξεκάθαρο για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του Honor Magic V, είναι ότι θα έχουμε τριπλό camera setup. Αναφορικά με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του, περιμένουμε να δούμε τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, με την οθόνη να φτάνει στην πλήρη αναδίπλωσή της τις 8 ίντσες, ενώ με το hinge κλειστό, η οθόνη θα είναι στις 6.5 ίντσες.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.