Honor Note 10 Rolls Royce Edition με κόστος στα $1500;

Note 10 Rolls Royce Edition, Honor Note 10 Rolls Royce Edition με κόστος στα $1500;

Τελικά, κάθε brand που σέβεται τον εαυτό του έχει και την πολυτελή έκδοση του! Μετά τη Huawei με τα Porsche Design smartphones, την Oppo με τη Lamborghini έκδοση του Find X και την Xiaomi, η οποία φημολογείται ότι ετοιμάζει τη Ferrari Edition του Mi Mix 3, η Honor φαίνεται πως ετοιμάζει τη δική της συνεργασία της με την εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων Rolls Royce.

Το νέο μοντέλο δεν είναι άλλο από τη συλλεκτική έκδοση του Honor Note 10, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί στις 26 Ιουλίου. Το Honor Note 10 Rolls Royce Edition φημολογείται ότι θα φέρει κεραμική επίστρωση σε ασημένιο χρώμα και το λογότυπο της Rolls Royce στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές του δε θα διαφέρει ιδιαίτερα από την κλασική έκδοση, η οποία αναμένεται με οθόνη 6,9 ιντσών Kirin 970 SoC, με τη διαφορά ότι η RR έκδοση μπορεί να έρθει με αναβαθμισμένη RAM και αποθηκευτικό χώρο, στα 8GB και 256GB αντίστοιχα.

Το Honor Note 10 Rolls Royce Edition αναμένεται επίσης με διπλή κάμερα 24MP + 16MP με AI χαρακτηριστικά, selfie κάμερα ανάλυσης 24MP, λειτουργικό Android 8.1 Oreo με πιθανότητα Rolls Royce ‘στοιχεία’ στο προσαρμοσμένο EMUI και… τιμή τσουχτερή ανάλογη της πολυτέλειας του. Το luxury edition smartphone της Honor φημολογείται ότι θα κοστίζει γύρω στα $1500.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μόνο για γέλια αυτές οι προσπάθειες των κατασκευαστών από την άπω Ανατολή … Αν έχεις τα *κοχονες φτιάξε το όνομα σου και μετά να σε προτιμάνε οι πελάτες για την πολυτέλεια, αξιοπιστία κλπ κλπ …. αλλά επειδή νομίζουν ότι με τα λεφτά μπορείς να τα αγοράσεις και να τα πουλήσεις όλα …. ξανά σκεφτείτε όταν τους προτιμάτε

Flagship killer

Η Rolls το ξέρει;

Ekimolaos

@NikosAr

Θες να πεις πως η Huawei Honor δεν έχει δυνατό brandname; Όντως τώρα;

Axel

Μονο Datsun edition (και μονο αυτά με τις πατάτες πισω)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.