Honor Play 4T/4T Pro: Έρχονται με επεξεργαστή Kirin 810 και 48MP κάμερα

, Honor Play 4T/4T Pro: Έρχονται με επεξεργαστή Kirin 810 και 48MP κάμερα

Στις 15 Απριλίου η Honor αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες ναυαρχίδες της, ωστόσο λίγες μέρες νωρίτερα αναμένονται οι προτάσεις της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στις 9 Απριλίου αναμένουμε την παρουσίαση δύο νέων συσκευών, με τις ονομασίες Honor Play 4T και Play 4T Pro, δύο συσκευές που έχουν αρκετές ομοιότητες αλλά και διαφορές.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που μοιράζονται οι συσκευές είναι ο επεξεργαστής Kirin 810 και η κύρια κάμερα των 48MP. Ένα ακόμα κοινό στοιχείο είναι η μεγάλη μπαταρία των 4000mAh. Αυτές είναι οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες από τον επίσημο λογαριασμό της Honor στο Weibo.

Honor Play 4T Pro

Οι υπόλοιπες πληροφορίες έρχονται από τις φήμες που έχουν διαρεύσει. Το Honor Play 4T Pro θα έρθει με οθόνη 6.3 ιντσών τεχνολογίας OLED, με ανάλυση FHD+. Η συσκευή θα διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας, με την κύρια των 48MP, μία ευρυγώνια των 8MP και τον αισθητήρα βάθους στα 2MP.

Στο μπροστά μέρος της συσκευής θα υπάρχει notch τύπου waterfall για την selfie κάμερα των 16MP, ενώ ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με 6GB RAM και 8GB RAM με 128GB και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα.

Honor Play 4T

Οι πληροφορίες για το Honor Play 4Τ δυστυχώς είναι πιο περιορισμένες. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 6.39 ιντσών HD+ LCD IPS, με μία οπή στην οθόνη να δίνει τον απαραίτητο χώρο για την selfie κάμερα των 8MP. Στο πίσω μέρος, μαζί με την κάμερα των 48MP θα βρίσκεται ο αισθητήρας βάθους των 8MP, ενώ στο κέντρο θα υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.

Οι συσκευές θα έρθουν σε χρώματα Black, Green και Blue-Purple, χωρίς να γνωρίζουμε τιμές και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.