Νέο ξεκίνημα για τα Honor smartphones

, Νέο ξεκίνημα για τα Honor smartphones

Η Honor ανακοίνωσε το διορισμό του Kim Jin ως Επικεφαλής της Honor στην περιοχή της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και στις Σκανδιναβικές χώρες (CEE & NORDIC). Παράλληλα, η μάρκα Honor γιορτάζει την επίτευξη δυνατών επιδόσεων κατά τη διάρκεια του 2017.

Στον νέο ρόλο του, ο Kim Jin θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της Honor στην περιοχή CEE & NORDIC. Ο Kim Jin έχει μακρόχρονη εμπειρία 12 ετών στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων 7 ετών που έχει διατελέσει στη Huawei. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας ήταν υπεύθυνος για τομείς όπως το product development, τις πωλήσεις και το marketing.

Πριν από την ανάληψη της θέσης του Διευθυντή της Honor, CEE & NORDIC, διετέλεσε ως Country Manager της Σουηδίας. Προηγουμένως, κατείχε διευθυντική θέση του Honor Business στην περιοχή CEE & NORDIC, σημειώνοντας εξαιρετικές πωλήσεις στα μοντέλα κινητού Honor 8 και Honor 7 Lite.

“Στόχος μας είναι να ενταχθούμε στα top 5 smartphones μέχρι το 2020”, δήλωσε ο George Zhao, Πρόεδρος της Honor.

Το 2017 η Honor λάνσαρε πολλά νέα προϊόντα και αναδείχθηκε στον τομέα του Research & Development (R&D). «Εξετάζουμε διεξοδικά τη βιομηχανία κάθε φορά που λανσάρεται ένα νέο προϊόν: το μοντέλο Honor 9 διαθέτει κομψό σχεδιασμό, ενώ η οθόνη Fullview του Honor 7X προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη σε προσιτή τιμή» δήλωσε ο George Zhao.

Το 2017, το μέσο ποσοστό ικανοποίησης που καταγράφτηκε για τα προϊόντα Honor έφτασε το 98% από τους καταναλωτές, μερικοί από οποίους έχουν εκφράσει ακόμη και ποσοστό ικανοποίησης 100%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Salmatias Daltis

Εδω η ιδια η εταιιρια εμμεσα παραδεχεται οτι τ ακινητα της τουλαχιστον εμπορικα ειναι αποτυχιες και εχουμε κατι λιγους που προσπαθουν να πουν το αντιθετο

Δημήτρης

“Νόρδικες”;;;;;;;;
Τυφλωθήκαμε ρεεεε….
(Nordic = Σκανδιναβικές)

Κώστας Βλαχάκης

Δημήτρης, έχεις δίκιο. Το αλλάξαμε. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.