Honor V10: Επίσημο στις 28 Νοεμβρίου

Honor V10 επίσημο 28 Νοεμβρίου, Honor V10: Επίσημο στις 28 Νοεμβρίου

Η Honor, το sub-brand της Huawei που διαθέτει smartphones κυρίως στην mid-range κατηγορία, αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νεό κινητό τηλέφωνο στα τέλη του μήνα, με τον ερχομό του στην Ευρώπη να γίνεται λίγες ημέρες αργότερα. Ο λόγος για το Honor V10.

Ο νέος εκπρόσωπος της θυγατρικής εταιρείας θα ανακοινωθεί επίσημα στις 28 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο Weibo λογαριασμό του κατασκευαστή. Αρχικά η συσκευή θα διατεθεί στην Κίνα και λίγο αργότερα, στις 5 Δεκεμβρίου θα περάσει τα σύνορα κάνοντας την εμφάνιση της στην Ευρώπη (το Techblog θα βρίσκεται Λονδίνο στις 5 Δεκεμβρίου για να το δούμε πρώτοι από κοντά!) . Η Honor έχει αποστείλει προσκλήσεις για μια εκδήλωση την ίδια ημέρα που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο. Εκεί αναμένεται να μάθουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο, ίσως κάποιες πιθανές διαφορές που θα έχει η Ευρωπαϊκή έκδοση από την Ασιατική.

Το Honor V10 θα παίξει τον ρόλο του φθηνότερου αδελφού του Huawei Mate 10 Pro. Οι πληροφορίες υποδεικνύουν πως θα ενσωματώνει την ίδια οθόνη 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio (ενδέχεται η ανάλυση να είναι χαμηλότερη) και επεξεργαστή τον HiSilicon Kirin 960, συνοδευόμενο από 6 ή 8GB μνήμη συστήματος. Η κύρια κάμερα θα αποτελείται από δυο φακούς της τάξης των 20 και 16 Megapixel αντίστοιχα. Αναφορικά με την μπαταρία, εκείνη θα έχει χωρητικότητα 4000 mAh, ενώ η έκδοση του Android με την οποία θα λειτουργεί η συσκευή είναι το 8 Oreo με το EMUI 8.0, το ίδιο UI που χρησιμοποιείται και στην σειρά Mate 10.

Η τιμή του Honor V10 αναμένεται να είναι κοντά στα 400 ευρώ, αλλά το τελικό ποσό θα κριθεί από τους φόρους της εκάστοτε αγοράς. Μέσα σε μερικές ημέρες θα γνωρίζουμε τα επίσημα στοιχεία του νέου smartphone, που θα πρέπει να θεωρείται ένας super mid-ranger. Αναμονή λοιπόν μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Honor V10 επίσημο 28 Νοεμβρίου, Honor V10: Επίσημο στις 28 Νοεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NickTheGreek

Εγω εχω το honor8 και η γυναικα p10 lite.να πουλησω το p10 να δωσω το honor στη γυναίκα και να παω για V10ή να κατσω εκει που ειμαι!?!αλλα εχω παθει και εναν ερωτα με mate 10 pro mokka brown…αλλα γενικα παιδια πολυ ευχαριστενος απο huawei σαν συσκευες αλλα και σαν σερβις που χρειαστηκα γιαντο honor.

Nickolas

@NickTheGreek

Κοίτα από άποψη επεξεργαστή το V10 θα φοράει τον ίδιο με το Honor 9, οπότε από άποψη καθημερινής λειτουργίας δε νομίζω οτι θα δεις και καμιά τεράστια διαφορά και το Honor 8 που είναι ένα γρήγορο κινητό.
Στις κάμερες πιστεύω θα δεις διαφορά συν το γεγονός οτι στο βίντεο υποστηρίζει και 4Κ. Επίσης από μπαταρία φαντάζομαι θα είναι καλύτερο, μόνο από άποψη μεγέθους αν σε βολεύει καθώς η οθόνη είναι αρκετά μεγαλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.