Honor V30 και V30 Pro: Η εταιρεία δεν τα δίνει στο DxOMark

Honor V30, Honor V30 και V30 Pro: Η εταιρεία δεν τα δίνει στο DxOMark

Πριν λίγες ημέρες, η θυγατρική τη Huawei κυκλοφόρησε τα πρώτα της 5G smartphones. Τα Honor V30 και V30 Pro διαθέτουν τριπλή πίσω κάμερα και διπλή selfie κάμερα. Επιπλέον, τα flagships διαθέτουν την τεχνολογία Matrix Camera, η οποία αποτελεί και το δυνατότερο φωτογραφικό τους χαρακτηριστικό. Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος της εταιρείας, George Zhao Ming, δήλωσε ότι δεν θα περάσουν από το DxOMark.

Γιατί δεν θα περάσουν από αξιολόγηση

Με δεδομένο ότι το Honor 20 Pro πέρασε από το DxOMark, ήταν λογικό να περιμένουμε ότι η ιστοσελίδα θα δοκιμάσει και τα Honor V30. Ιδιαίτερα βασιζόμενοι στο γεγονός ότι η εταιρεία επικεντρώθηκε κατά πολύ στις κάμερες των smartphones.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος της εταιρείας, George Zhao Ming, επιβεβαίωσε ότι τα Honor V30 δεν θα περάσουν ποτέ από την ιστοσελίδας αξιολόγησης καμερών. Με βάση όσα είπε ο Ming, συμπεραίνουμε ότι κανένα μοντέλο της σειράς V δεν θα περάσει ποτέ ξανά από το DxOMark κι αυτό εξαιτίας των προτύπων που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα κατά την αξιολόγηση των smartphones.

Ο πρόεδρος της Honor είπε ότι πολλές από τις μετρήσεις που πραγματοποιεί το DxOMark βασίζονται αποκλειστικά στο hardware και από τη στιγμή που οι προδιαγραφές των smartphones διαρκώς βελτιώνονται, αυτό σημαίνει ότι θα αυξάνονται συνέχεια και οι βαθμολογίες που δίνει η ιστοσελίδα.

Εξαιτίας αυτού, smartphones όπως τα Honor V30, των οποίων η απόδοση των καμερών δεν βασίζεται κυρίως στο hardware, δεν ταιριάζουν στο σύστημα αξιολόγησης του DxOMark. Η κινεζική κατασκευάστρια έχει επενδύσει πολύ στο λογισμικό των καμερών και τις βελτιώσεις που μπορεί να προσφέρει, ενισχύοντας έτσι την απόδοση τους. Οπότε, ενδεχομένως να μην έπαιρναν τόσο καλή βαθμολογία στο DxOMark.

Επιπλέον, ο Ming αναφέρθηκε στο μέλλον των μοντέλων της σειράς V. Όπως είπε ο ίδιος, η εταιρεία θα ακολουθηθεί παρόμοια τακτική στα Honor V προτιμώντας τις βελτιώσεις λογισμικού έναντι του ισχυρού hardware. Με βάση τα λεγόμενα του, δεν θα ξαναδούμε κάποιο smartphone της σειράς στο DxOMark.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Και πολυ σωστα ειπε ο μαγκας…!!! Τον παραδεχομαι! Μεχρι πριν 1 χρονο βλεπαμε βαθμολογιες στο 97-98 αντε κανα 99 και τωρα οσο περναει ο καιρος θα αυξανονται οι βαθμολογιες και θα περναν τα 100 οπως εχει συμβει ηδη σε αρκετα μοντελα… Δλδ σε 2 χρονια τι θα γινει?? Θα πανε οι βαθμολογιες στο 250-300 και τι θα γινει? Μια τρυπα στο νερο! Λες και εχει ακουσει ποτε κανεις: ΑΑΑ! Ο DXOMARK βαθμολογησε την καμερα του (ταδε) κινητου 103 αυτο θα παρω….. Πολυ σωστα ειπε ο προεδρος Μπραβο του….

Nickolas

Ποτέ δεν έδωσα σημασία στο dxomark και ειδικά τώρα που το βλέπω με τα μάτια μου, έχω το Samsung note 10 plus που υποτίθεται έχει από τις καλύτερες κάμερες ακόμη και στις selfie και όταν έχει χαμηλό φωτισμό έχει τα ίδια χάλια αποτελέσματα με το xiaomi note 7 της αδελφής μου, με τη stock κάμερα, γιατί μόλις χρησιμοποιήσει τη gcam λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα. Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω οτι είναι χαλασμένο.

Pad21r

Δηλαδή το mi note 10 με τι hardware έφτασε τόσο ψηλά? Μας δουλεύουν κανονικά νομίζω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.