Honor View 20 με All-View display, punch-hole selfie, Kirin 980 και φακό 48MP στο πίσω μέρος

Στα πλαίσια του event για την παρουσίαση της All-View Display από την Honor στο Χονγκ Κονγκ, έγιναν γνωστές οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το Honor View 20 αναφορικά με την punch-hole selfie και τον κύριο φακό στο πίσω μέρος.

Η punch-hole selfie κάμερα είναι η ονομασία που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι για τη selfie κάμερα μέσα στην τρύπα σε κάποιο σημείο της οθόνης, και το Honor View 20 θα την έχει στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Μια οθόνη η οποία ονομάζεται “All-View Display”, με την Honor να δηλώνει πως η τρύπα για τη selfie έχει διάμετρο 4.5mm σε σύγκριση με τα 6mm του ανταγωνισμού. Ο φακός της selfie είναι τοποθετημένος “σα διαμάντι” κάτω από την οθόνη, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη δομή της οθόνης, ενώ σύμφωνα με την Honor, “η τρύπα για τη selfie κάμερα δεν είναι όπως οι άλλες”.

Όσον αφορά τις κάμερες στο πίσω μέρος του Honor View 20, ένας από τους φακούς θα είναι ο Sony IMX856 CMOS στα 48MP ο οποίος θα εξασφαλίζει φωτογραφικές λήψεις υψηλής ποιότητας ειδικά σε συνθήκες έντονου αλλά και χαμηλού φωτισμού, με την Honor να αποκαλύπτει φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κάμερα του View 20 και τα αποτελέσματα να απεικονίζουν τις δυνατότητές της.

Honor View 20 punch-hole selfie Kirin 980 φακό 48MP, Honor View 20 με All-View display, punch-hole selfie, Kirin 980 και φακό 48MP στο πίσω μέρος

Στο εσωτερικό του Honor View 20 θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Kirin 980 της Huawei μαζί με το “48MP AI HDR” mode για τη λήψη φωτογραφίας στα 48MP με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, κάτι το οποίο εξασφαλίζεται από τη dual-NPU (Neural Processing Unit) και τον dual-ISP (Image Signal Processor). Επιπλέον, το View 20 θα διαθέτει τη λειτουργία “Link Turbo”, ένα AI χαρακτηριστικό που επιτρέπει το κατέβασμα μέσω ταυτόχρονης χρήσης Wi-Fi και 4G στην περίπτωση που το Wi-Fi δεν ανταποκρίνεται άμεσα, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στο download.

Το Honor View 20 θα γίνει επίσημο στις 26 Δεκεμβρίου στο Πεκίνο ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία του θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου σε event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

Honor View 20 punch-hole selfie Kirin 980 φακό 48MP, Honor View 20 με All-View display, punch-hole selfie, Kirin 980 και φακό 48MP στο πίσω μέρος

Honor View 20 punch-hole selfie Kirin 980 φακό 48MP, Honor View 20 με All-View display, punch-hole selfie, Kirin 980 και φακό 48MP στο πίσω μέρος

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Και καλά All-View Display, αφού στο κάτω μέρος φαίνεται να έχει μεγαλύτερο περιθώριο απ’οτι στην επάνω πλευρά, ας έβαζαν εκεί την κάμερα όπως στο mi mix της Xiaomi να τελειώνουμε.
Πραγματικά ελπίζω να μη γίνουν μόδα αυτές οι τρύπες, αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να τις συνηθίσω, ειδικά στην αναπαραγωγή βίντεο.
Κατα τα άλλα το κινητό είναι τούμπανο και φαντάζομαι θα έρθει σε καλή τιμή.

Νικ

Κάντε βρε παληο-Κινέζοι ένα κινητό χωρίς καθόλου μπέζελ, να σερφάρει απολαμβάνοντας τον καφέ του ο Έλλην μπέζελ-φρι, τι σας ζητάμε

Vassilis

Ξέρει κανείς το event στην Γαλλία τις 22 Γενάρη που θα γίνει η παρουσίαση για την Ευρωπαϊκή αγορά σε ποιο μέρος θα γίνει και αν μπορούμε να πάμε?
Η θέλει invitation?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.