Honor View 20 με Kirin 980, 8GB RAM και Android Pie εμφανίστηκε στο Geekbench

Honor View 20 Kirin 980 8GB RAM Android Pie Geekbench, Honor View 20 με Kirin 980, 8GB RAM και Android Pie εμφανίστηκε στο Geekbench
Έχουν μείνει μόλις τέσσερις ημέρες για την επίσημη παρουσίαση του Honor View 20 στην Κίνα και είχαμε την εμφάνισή του στο Geekbench, αποκαλύπτοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά του.
Το View 20 της Honor εμφανίστηκε στο Geekbench πετυχαίνοντας 3261 πόντους στο single-core και 9792 πόντους στο multi-core test δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στον τομέα του hardware. Πιο συγκεκριμένα, το Geekbench αποκάλυψε πως ο επεξεργαστής είναι ο Kirin 980, και ενώ μπορεί να μην εμφανίζεται το όνομα του επεξεργαστή απευθείας, αλλά το ότι εμφανίζεται η συχνότητα 1.80GHz, είναι μια αναφορά στους τέσσερις πυρήνες Cortex-A55 που χρησιμοποιούνται για την εξοικονόμηση ενέργειας έτσι ώστε να αυξηθεί η αυτονομία της συσκευής.
Επιπλέον, έγινε γνωστό πως η μνήμη RAM του Honor View 20 βρίσκεται στα 8GB και το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 9 Pie. Σε άλλα χαρακτηριστικά που έχουν γίνει γνωστά, η selfie κάμερα στην τρύπα κάτω από την οθόνη, η οποία δεν έχει notch, θα έχει φακό 25MP, ενώ ένας από τους φακούς στο πίσω μέρος θα είναι ο Sony IMX856 CMOS στα 48MP ο οποίος θα εξασφαλίζει φωτογραφικές λήψεις υψηλής ποιότητας ειδικά σε συνθήκες έντονου αλλά και χαμηλού φωτισμού και θα μπορεί να καταγράφει super-slow motion video στα 960fps.
Τέλος, η μπαταρία της συσκευής θα έχει χωρητικότητα 4000mAh, αλλά και τη λειτουργία “Link Turbo”. Πρόκειται για ένα AI χαρακτηριστικό που επιτρέπει το κατέβασμα μέσω ταυτόχρονης χρήσης Wi-Fi και 4G στην περίπτωση που το Wi-Fi δεν ανταποκρίνεται άμεσα, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στο download.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.