Honor View 20 με super slow motion video 960fps και προηγμένο GPS;

Honor View 20 super slow motion video 960fps προηγμένο GPS, Honor View 20 με super slow motion video 960fps και προηγμένο GPS;
Το Honor View 20 θα γίνει επίσημο στις 26 Δεκεμβρίου στο Πεκίνο και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την κάμερα και τις δυνατότητες του GPS, μέσα από posters που εμφανίστηκαν στο Weibo.
Πρόσφατα είδαμε posters του Honor View 20 σχετικά με τι μπαταρία και τη selfie κάμερα και δύο νέα δημοσιεύθηκαν αναφορικά με τις ικανότητες του GPS και της κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο δείχνει πως το View 20 θα διαθέτει προηγμένο GPS με τη χρήση της AI για ακόμα πιο ακριβή εντοπισμό ειδικά σε περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε την περιήγηση μέσα από τους χάρτες σε πόλεις που τα ψηλά κτήρια μπλοκάρουν το σήμα.
Όσον αφορά το δεύτερο poster, αφορά τις ικανότητες των καμερών σχετικά με την καταγραφή super slow motion video στα 960fps, κάτι που είδαμε στη σειρά P20 της Huawei και στο Mate 20 Pro, ενώ η χρήση του επεξεργαστή Kirin 980 θα κάνει αυτήν την καταγραφή ακόμα πιο εύκολη. Επιπλέον, το νέο smartphone της Honor αναμένεται να κυκλοφορήσει με 6GB RAM και επιλογή για 64GB και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.
Ένα άλλο εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η selfie κάμερα των 25MP τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη η οποία θα έχει διαγώνιο στις 6.39 ίντσες και δε θα διαθέτει notch. Αναφορικά με τις κάμερες στο πίσω μέρος του Honor View 20, ένας από τους φακούς θα είναι ο Sony IMX856 CMOS στα 48MP ο οποίος θα εξασφαλίζει φωτογραφικές λήψεις υψηλής ποιότητας ειδικά σε συνθήκες έντονου αλλά και χαμηλού φωτισμού, ενώ η λειτουργία “Link Turbo” που βασίζεται στην AI, θα επιτρέπει το κατέβασμα μέσω ταυτόχρονης χρήσης Wi-Fi και 4G στην περίπτωση που το Wi-Fi δεν ανταποκρίνεται άμεσα.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.