Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

Honor X9 5G, Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

Honor X9 5G, Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας. Το Honor X9 5G είναι το πιο πρόσφατο δείγμα γραφής της στην κατηγορία.

Η Honor είχε ανακοινώσει ότι θα προβεί σε παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου και να που έκανε σήμερα την επίσημη εμφάνισή του το Honor X9 5G, με οθόνη 6.81 ιντσών και ανάλυση 2388×1980 pixels, τεχνολογία IPS LCD και συχνότητα ανανέωσης οθόνης στα 120 Hz. Ο επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 695, ο οποίος συνοδεύεται είτε με 6, είτε με 8 GB μνήμης RAM, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 128 και τα 256 GB.

Honor X9 5G, Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

H selfie κάμερα στο εμπρός μέρος είναι στα 16 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό setup σε ένα στρογγυλό πλαίσιο, το οποίο περιέχει μία κύρια κάμερα των 48 Megapixel και δύο ακόμα κάμερες των 2 Megapixel για το macro και τον αισθητήρα βάθους.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Honor X9 5G είναι 4800 mAh, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ταχείας φόρτισης με την τεχνολογία SuperCharge της Honor στα 66W. H τιμή στην οποία θα διατεθεί το Honor X9 είναι τα 238 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σέφης

Δηλαδή θα έρθει και Ελλάδα?

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχουμε ενημέρωση ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.

Smartphones Honor

Honor Magic 4 Ultimate: Με έμφαση στις κάμερες

Η έκδοση Ultimate του Honor Magic 4, έρχεται να εμπλουτίσει την γκάμα του Magic 4 που παρουσιάστηκε στο MWC 2022.