HP Elite x3: Κυκλοφορεί Σεπτέμβριο με τιμή 699 ευρώ;

To HP Elite x3 είναι ένα premium Windows 10 Mobile smartphone, το οποίο αποκαλύφθηκε στην MWC 2016 τον Φεβρουάριο, αλλά η εταιρεία δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του ή το πόσο θα κοστίζει το κινητό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιταλικού website Plaffo, η HP φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ότι το κινητό θα έχει τιμή στα 699 ευρώ και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο (δεν δίνεται ακριβής ημερομηνία).

Το HP Elite x3 έρχεται με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 4150mAh. Φέρνει ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης, ασύρματη φόρτιση, υποστήριξη για Microsoft Continuum και δυο μπροστινά ηχεία.

Ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ισχύουν οι πληροφορίες για τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, μιας και δεν έρχονται από την ίδια την HP, γι αυτό κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

hp elite x3 price and release, HP Elite x3: Κυκλοφορεί Σεπτέμβριο με τιμή 699 ευρώ;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΛΛ

Ενδιαφέρον τηλέφωνο με ισχυρά χαρακτηριστικά (ακόμα και 64 gb μνήμη) και ωραίο συνολικό ντιζάιν. Ίσως με αλουμίνιο πισω θα ήταν ακόμα πιο premium. Πάντως συνολικά είναι πολύ ισχυρή παρουσία που μπορεί να βοήθησει και wp.
Όσο για τη τιμή του λογική σε σχέση με τα άλλα κινητά που αν έβαζαν τα γνωστά μπραντ αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα το Χρεώσαν ανω 1000 ευρώ.

socratispaok

Η τιμή είναι για το full σετ με dock και το “Laptop”.Μάλλον ξεχωριστά θα είναι πιο φθηνό το κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.