HP Elite x3: Με τιμή από 699 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες (χωρίς φόρους)

Το HP Elite x3 είναι ξεκάθαρο πως δεν θα έρθει ως ένα windows 10 Mobile smartphone, το οποίο θα απευθυνθεί στις μάζες. Όπως δείχνουν οι τιμές του σε ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες, θα είναι συγκεκριμένο το κοινό που μπορεί να το αγοράσει.

Η τιμή του HP Elite x3 στη Μ. Βρετανία είχε ακουστεί ότι θα είναι περίπου στα 812 ευρώ και σήμερα επιβεβαιώνονται οι επίσημες τιμές σε ΗΠΑ, Γαλλία και Ισπανία.

Όσοι βρίσκονται στις ΗΠΑ θα κλιθούν να πληρώσουν 799 δολάρια για το HP Elite x3 ενώ στην ευρωζώνη η τιμή του μοντέλου με μονή SIM είναι 699 ευρώ, χωρίς να έχουν προστεθεί οι φόροι. Ανάλογα με τους φόρους σε κάθε χώρα ανεβαίνει και η τιμή. Για παράδειγμα στη Γαλλία φτάνει 838.80 ευρώ (single-SIM) ή 874.80 ευρώ (dual-SIM), ενώ στην Ισπανία οι τιμές του είναι 845.79 ευρώ και 882.09 ευρώ, αντίστοιχα.

Ακόμη μένει να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του HP Elite x3, το οποίο έρχεται με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 4150mAh. Φέρνει ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης, ασύρματη φόρτιση, υποστήριξη για Microsoft Continuum και δυο μπροστινά ηχεία.

hp elite x3 price europe, HP Elite x3: Με τιμή από 699 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες (χωρίς φόρους)

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Μπορεί να μου πει κάποιος τι δίνει για να έχει τέτοια τιμή; Εκτός αν έχει κάνει κάτι στο software και δεν το ξέρω ( πέρα από τα γνωστά για τα Windows mobile 10 ).

Darth

865 euro ειναι μαζι με φπα αν βαλεις και κερδος κλπ παει στο νερο 900 ευρω

900
900?
900!!

Makis

πάει στο νερό, άπατο… εκεί πάει….

Πέτρος Π

Δεν κατάλαβα δηλαδή, όταν το galaxy S7 έβγαινε στα 800 + € θεωρούνταν ένα φτηνό κινητό που απευθύνεται στις μάζες ενώ τώρα το HP σας φαίνεται πανάκριβο?? Ποια ακριβώς είναι η λογική σας? Και το τραγικό είναι ότι αυτό δεν αναφέρεται καν μόνο στα σχόλια, τα οποία είναι αναμενόμενο να είναι ό,τι να ναι, αλλά και στο ίδιο το άρθρο…

Makis

Και το Note 5-6-7 και το edge και παρεμφερή S6, S7 στη λίστα με τα κραγμένα το έχουμε…

Αλέξανδρος

@Πέτρος Π κατ’ αρχάς κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από 500€ ( θα σου έλεγα 400€ αλλά ας όψεται η αισχρή φορολογία που έχουμε στο Ελλάντα ). Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω να συγκρίνεις android με windows mobile; Όταν γεμίσει το store με εφαρμογές και δώσει και δυνατότητες στο λειτουργικό ( π.χ. να μπορείς να ανοίγεις εφαρμογές σε παράθυρα, να μας δίνει το δικαίωμα να φορτώσουμε μια άλλη rom αν θέλουμε κ.τ.λ. ) το συζητάμε. Αυτό με τα universal apps είναι πολύ καλή ιδέα γι΄αυτό προσωπικά λέω δεν έχει πεθάνει ακόμη το λειτουργικό όπως και το continuum, αν το αξιοποιήσει σωστά θα είναι μια καλή επιλογή γιατί στην παρούσα φάση μια εφαρμογή και αυτή ούτε καν σε παράθυρο; Τι continuum είναι αυτό; Αν συνδέσω το android κινητό μου με την οθόνη το κάνω από media center, παιχνιδομηχανή, εργαλείο δουλειάς μέχρι κατεβαστήρι, το οποίο το κάνω και παλαιότερα, με είχε πωρώσει κατά κάποιο τρόπο το android και οι δυνατότητες του που δεν άνοιγα καν υπολογιστή ( σχεδόν σε όλα αλλά κάποιες εφαρμογές τις δουλειάς μου είναι λογικό ότι τις έκανα αναγκαστικά με το pc ). Αν ξυπνήσει η Ms αυτή θα πάρει και την πίτα ή τουλάχιστον θα ισορροπήσει με… Συνέχεια »

Γιώργος

Το S7 έχει κάτω απο 500 ευρώ αυτή την στιγμή και αγοράζεις και το ΤΟΠ κινητό (οθόνη , κάμερα , brand name κτλ) και το ΤΟΠ mobile λειτουργικό.
Όσο καλό και να είναι το HP έχει ένα λειτουργικό που υστερεί και δεν είναι και όνομα στην αγορά.

Mary

Έλεος πια με την samsung, δηλαδή δεν κατάλαβα όλοι Samsung πρέπει να πάρουν; Χαλαρωστε

Κώστας Ζ.

Στα του άρθρου μείνετε παιδιά, όποιος αγοράσει αυτο το κινητό θα το κρατήσει 10 χρόνια…και το πιστεύω γιατί κινητά με windows με 512 mb ram είναι ακομα ζωντανα οπως την πρώτη μέρα, ας περασαν 2 χρόνια… Μην μπαίνετε κατευθείαν στις συγκρίσεις, κανεις δεν σας το ζήτησε!
Φιλικά.

Makis

Φιλικά Κώστα Ζ, δεν κράζουμε το κινητό, την τιμή του κράζουμε…;)

Κώστας Ζ.

@Makis, στην πρώτη κιόλας παράγραφο του άρθρου γράφει οτι στοχεύει σε συγκεκριμένο κοινό, οπότε…

Makis

Ναι, για να δικαιολογήσει την τιμή, δεν γράφει για ποιον λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.