HP Elite x3: Παγώνουν οι πωλήσεις λόγω προβλήματος στην κάμερα; [ΗΠΑ]

Οι πωλήσεις του HP Elite x3 φαίνεται πως πάγωσαν προσωρινά στις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί με την κάμερα. Οι πληροφορίες λένε ότι τα καταστήματα της Microsoft ειδοποιούν τους υποψήφιους αγοραστές του ότι το Elite x3 δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι μέσα Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το WindowsCentral αναφέρει ότι ένα κατάστημα της Microsoft στη Virginia ανέφερε ότι η ναυαρχίδα με Windows 10 Mobile δεν θα μπορεί να πωλείται μέχρι 11 Οκτωβρίου. Συνεχίζει λέγοντας ότι αυτό που περιμένουν είναι τα updates που θα διορθώσουν τα προβλήματα της κάμερας κλπ. “Έχουν τα αποθέματα, αλλά δεν μπορούν να τα πουλήσουν”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην επίσημη σελίδα της HP στις ΗΠΑ, το HP Elite x3 αναφέρεται ως “out of stock” κάτι που κάθε άλλο παρά διαψεύδει τις παραπάνω πληροφορίες. Ωστόσο, η Microsoft συνεχίζει να δέχεται προ-παραγγελίες στο online κατάστημά της με την ημερομηνία παράδοσης να εμφανίζεται η 26η Σεπτεμβρίου.

Tο HP Elite x3 έρχεται με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 4150mAh. Φέρνει ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης, ασύρματη φόρτιση, υποστήριξη για Microsoft Continuum και δυο μπροστινά ηχεία.

hp elite x3, HP Elite x3: Παγώνουν οι πωλήσεις λόγω προβλήματος στην κάμερα; [ΗΠΑ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theodoros c

Επιδημία έχει πέσει. Samsung Note 7, κάποιοι αναφέρουν θέματα με το iphone 7 και τώρα το windows phone της HP.

socratis

το κινητο έχει προβλημα διοτι δεν έχει βγει ακόμα το anniversary update,για αυτον τον λογο δεν θα πωλειται μεχρι τις 11 οκτωβριου.

Andreas

Στο Iphone Ακουγεται ενας θορυβος .μαλλον απο καρτα γραφικων..

Αλέξανδρος

Περονόσπορος ………………

giannisp

Psofos na tous faei olous !!!!!

bezilys

Μόνο η Sony δεν έχει τέτοια προβλήματα ?!

ΛΛ

Φαινεται προχειρότητα γενικα των εταιριών να δώσουν update ή κατι καινουργιο με αποτελεσμα να μην ελέγχουν επαρκώς τα προϊόντα τους. Δεν εχουν καταλάβει οτι όσο φτηνοί ειναι στο χρονο ελέγχου των κινητων τοσο ακριβά τους κοστίζει τελικα.
Εξαλλου ειναι ακαταλαβίστικο τόσες αναβαθμιςεις στο λογισμικό χωρις λογο απο την Apple μεχρι την Google. 99% των περιπτώσεων ειναι ανούσιες και περισσοτερο κουράζουν παρά βοηθούν.
Προσωπικά απο ολες τις εταιριες θα συμφωνήσω οτι η πιο σοβαρή ειναι η Sony….. Συνήθως κανει καλες αναβαθμίσεις και σπάνια τα τηλ σε επιπεδο ναυαρχίδων βγάζουν προβλήματα οπως και τα πιο φτηνά μπορω να πω.

Darth

φέτος μονο sony/huawei δεν έβγαλαν κατι (απο τους μεγάλους)

Γουγλης

Η πιο σοβαρή είναι η Sony? Ρε θα μας τρελάνετε τελειως? Εγώ πάντως μια τηλεόραση που είχα πάρει χάλασε μερικούς μήνες μετά την λήξη της εγγύησης. Ένας γνωστός είχε πάρει το PS3 όταν βγήκε και χάλασε μετά από ένα χρόνο και φυσικά δεν τον κάλυπτε η εγγύηση. Και σιγά μην πάω να πάρω Sony τηλέφωνο, 1080p οθόνη και 3GB ram εν έτει 2016.

manosz

Ε βέβαια τι να σ πει εσενα το 1080 στο χωριο σ έβλεπες σε 4κ… Άσχετα αν η τηλεόραση σου σε πολλαπλασιες ιντζες εχει τετοια ανάλυση…

Γουγλης

@manosz
Καλά είσαι σοβαρός? Εμείς εδώ στο χωριό έχουμε 2K και 4GB ram στα κινητά μας απο καιρό, εσύ κάτσε με ότι σου σερβίρει η Sony.

Impressive-Instant

Τα Sony με 3GB κάνουν καλύτερη διαχείριση της μνήμης από τα Samsung με 4GB… Κάτι περισσότερο θα ξέρουν εκεί στο Japan… Αυτά περί ότι μας σερβίρουν το δεχόμαστε…

Αλέξανδρος

Γούγλη η Sony είναι ποιοτική ότι και να λέτε. Ότι Sony έχω από κινητά μέχρι ps3 αθάνατα.
Το ότι είναι ακριβή και τσιγκουνα στα specks άλλο θέμα ( για την οθόνη σε κινητά καλά κάνει η 4k ή 1080p, σε 5,5″ και 6″ να την κάνεις τι την 2k να σου τρώει μπαταρία; Γιατί η διαφορά είναι αμελητέα. ).

manosz

Πως το λένε το χωριο σου κρυπτον;;; χαχαχαχαχαχα χωρίς πλάκα πάντως αυτα ειναι υπερβολές.. Αχρειαστα για να δικαιολογούν τα υπερογκα ποσα που ζητάνε όλοι τους..

bezilys

@γουγλης θες να πεις ότι στα sony μόνο 1080p έχεις δει ε?για τσέκαρε λίγο το z5 premium που έχει 4K ΚΑΙ ΌΧΙ 2K ΌΠΩΣ ΣΤΑ SAMSUNG!

John N

Ατομα του τυπου Γουγλης παρα μονο τραγικοι θα μπορουσαν να θεωρηθουν. Το γεγονος οτι ενα προιον βγηκε ελαττωματικο δεν το καθιστα και αυτοματως κακο. Εχω ps3 απο το 2009 και δεν μου εχει εμφανισει το παραμικρο προβλημα. Ναι οκ και γω το βρισκω απαραδεκτο εν ετει 2016 τα 3gb ram αλλα η αληθεια ειναι οτι τουλάχιστον λειτουργουν απροβληματιστα (κατοχος z5). Μην εχετε εμπαθειες και συμπαθειες με εταιρειες. Καταναλωτες ειμαστε οχι μετοιχοι

Panos

Βλέπω τα σχόλια σας και αναρωτιέμαι σας καίει η Samsung? Σε κανένα σχόλιο δεν έχει αναφερθεί το όνομα και συγκρίνεται όλοι με αυτά και ram και αναβαθμίσεις.. Ξέχασα και οθόνη

Γουγλης

@bezilys
Ρε τι δεν καταλαβαίνεις? Για το Xperia XZ λέμε, 1080p και 3GB ram και το λιγότερο 700€. Καλύτερα να παω να τα φάω σε πιτογυρα.

bezilys

@γουγλις έστω, τα 1080p είναι υπεραρκετά για κινητό αν βάλεις δίπλα δίπλα κινητό με 2K και ένα άλλο κινητό με 1080 η διάφορες θα είναι πολύ μικρές έως και ελάχιστες στο για το ανθρώπινο μάτι σε μια τόση μικρή οθόνη.η 2K οθόνη το μόνο που καταφερνει είναι να σου ξεζουμιζει πιο εύκολα την μπαταρία!

themisko

@ΛΛ με τί κριτήριο λές ότι οι αναβαθμίσεις είναι ανούσιες? Τα security patches θα κάτσεις να τα γράψεις εσύ στο κινητό σου?

ΚΝ

Συμφωνώ και εγώ ότι η Sony γενικά σαν εταιρία έχει παράγει και παράγει πολύ καλά και ωραία τηλέφωνα. Είναι ένα μπράντ που είναι σταθερό στο χρόνο και στο πλαίσιο του android έχει όμορφο και χρηστικό παραμετροποιημένο λογισμικό. Επίσης, προσέχει τις αναβαθμίσεις της και στηρίζει για πολλά χρόνια τα σημαντικά κινητά της.
Προσωπικά έχω και ένα Xperia Z, που είναι πάνω από 2,5 ετών. Παρόλη τη χρήση του ακόμα κρατάει άνετα 1,5 μέρα η μπαταρία άνετα και ακόμα τρέχουν όλα τα προγράμματα γρήγορα και χωρίς κολλήματα από Microsoft word, excel, powerpoint, chrome κτλ …και μιλάμε για ένα κινητό με 2RAM ….και ακόμα στέκεται σε επιδόσεις συνολικά καλύτερα σε υψηλό επίπεδο σε σχέση με πολλά ακριβά κινητά.
Όποτε νομίζω δίνουμε υπερβολική σημασία …..ο καθένας ας παίρνει ότι του αρέσει και να το απολαυβάνει

Άκαρδος

Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές φέτος για σφαλιάρες είναι. Πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον. Μα κανένας πλέον δεν έχει έλεγχο? Κατά τα άλλα, κοροϊδεύουν όλοι την Sony και την HTC για το μερίδιο τους, αλλά εγώ πήρα το HTC 10 και είναι σίγουρα η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Από τις πιο πλήρης προτάσεις φέτος με απολύτως κανένα πρόβλημα. Και άσε τους άλλους να τσακώνονται.

Ιωάννης jb

Γουγλη αι πήγαινε από εδώ ρε.. Τράβα σχολίασε για κανένα forum μόδας… που μου θέλετε κ techblog

tsakias

αντικοιμενικοτητα.. εχω κολλημα με samsung ειχα s4 πηρα s5 και τωρα note 5 αλλα ας λεμε πως ναι δινει 4gb ram αλλα μας ποιανει σχεδον 1 gb με τις αχρηστες εφαρμογες που δεν μπορουμε να τις σβησουμε οποτε ουσιαστικα 3 και λιγο εχουμε ελευθερο h sony προσωπικα δεν με καλυπτει σε πολλα πραγματα και δεν εχω αγορασει καποιο κινητο που εχει βγαλει

Γιώργος

Στα Sony λογικό είναι να μην υπάρχουν αναφορές για προβλήματα , αφού δεν πουλάει τίποτα και κανείς δεν ασχολείται με μια τελειωμένη εταιρεία (στα κινητά μιλάμε γιατί το PS4 μια χαρά είναι και στις τηλεοράσεις επίσης έχει πολύ καλά μοντέλα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.