HP Elite x3: Με οθόνη 6″, Windows 10, Snapdragon 820 και 4GB RAM [MWC 2016]

Αν δεν σας πείθουν οι Windows 10 ναυαρχίδες της Microsoft, τα Lumia 950 και Lumia 950 XL, από την έκθεση MWC 2016, η HP φέρνει την δική της πρόταση με Windows 10 Mobile και high-end χαρακτηριστικά.

Δεν είναι άλλο από το HP Elite x3, το οποίο σύμφωνα με την HP μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πλήρες desktop ή laptop.

To HP Elite x3 έρχεται με οθόνη 6 ιντσών QHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB επεκτάσιμη έως 2TB μέσω κάρτας microSD. Ενσωματώνει τεράστια μπαταρία 4150mAh, η οποία μπορεί να φορτιστεί ασύρματα, σκάνερ ίριδας στην μπροστινή πλευρά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη. Η κάμερα είναι 16 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Το HP Elite x3 χρησιμοποιεί το Windows 10 Continuum feature, που του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί αντί για PC σε οποιαδήποτε περίπτωση το χρειαστείτε. Η HP έχει δημιουργήσει μια σειρά από αξεσουάρ για το κινητό, όπως το Desk Dock και το Mobile Extender, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά. Το Desk Dock έχει DisplayPort, 2 θύρες USB-A, θύρα USB-C και θύρα για Ethernet.

Το Mobile Extender είναι ουσιαστικά ένα 12.5 ιντσών notebook με το οποίο το κινητό συνδέεται ασύρματα και σου προσφέρει την εμπειρία ενός laptop.

Η HP αναφέρει ότι το κινητό θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι, αλλά δεν ανακοίνωσε ακριβή ημερομηνία και τιμή.

Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση MWC 2016

hp elite x3 mwc 2016, HP Elite x3: Με οθόνη 6″, Windows 10, Snapdragon 820 και 4GB RAM [MWC 2016]

hp elite x3 mwc 2016, HP Elite x3: Με οθόνη 6″, Windows 10, Snapdragon 820 και 4GB RAM [MWC 2016]

hp elite x3 mwc 2016, HP Elite x3: Με οθόνη 6″, Windows 10, Snapdragon 820 και 4GB RAM [MWC 2016]

hp elite x3 mwc 2016, HP Elite x3: Με οθόνη 6″, Windows 10, Snapdragon 820 και 4GB RAM [MWC 2016]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Unos

Φοβερη συσκευη. Πολυ μου αρεσει

mixtri

Ξυπνήστε devs

αγγελος

εκπληκτικο απλα…απορω πως ο γιγαντας microsoft δε μπορει να κανει τοσο ωραια και δυνατα κινητα

Ανδρεας

Σκοτωνει απλα το μηχανιμα! Και ηχειο bang & olufsen….!ελπιζω να ειναι και σε μια νορμαλ τιμη…..οσο για τα specs χορταινει το ματι σου….!!!

Panos

Ξερετε κατι ρε παιδια..καθομουν και χαζευα τις τελευταιες ανακοινωμενες συσκευες…Με απολυτη αντικειμενικοτητα αυτη ειναι η ΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΒΓΗΚΑΝ..Αυτο που με στεναχωρει ομως ειναι πως δεν θα πουλησει…ας ειμαι κατοχος και windows 10 mobile..αλλα ειναι πολυ κριμα τετοια συσκευαρα…

Agnostos13

Ισως η καλυτερη συσκευη σε WP10 αυτη τη στιγμη…

Junkermann

Δείτε και εδώ:

https://www.windowscentral.com/hp-elite-x3-faq

_Junkermann

Darth

Συσκευή με @@ από κάθε άποψη, το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει wp, καθώς devs τα έχουν γραμμένα στα… Τους και όσα apps υπάρχουν τα περισσότερα χάνουν σε ποιοτικά και δυνατότητες από της αντίστοιχες πλατφόρμες ανταγωνισμόυ.. .

tolkien

πολυ ωραια συσκευη απο μια εταιρεια που παντα με αφηνε αδιαφορο. Μπραβο παντως.
Απο το Microsoft Lumia 950XL που εχω απο εμφανισει τουλαχιστον ειναι 100 φορες καλυτερο. Τωρα οταν βγει στην αγορα θα δουμε.

nikmour

Μάγκες η συσκευή είναι περισσότερο για εταιρική χρήση. Η hp θα την πουλάει με την οκά μαζί με Pc, laptop, servers, printers etc.Η ms πάει για το 90% των εταιρειών που έχει η apple. Άμα δείτε και τα περιφερειακά που θα δίνει δωρεάν η hp θα σας πέσει ο σαγόνι. Επίσης θα μπορέσει να τρέχει legacy apps Μέσω ενός virtual περιβάλλοντος που θα δίνεται από την hp σε συνεργασία με την ms.

lneam

εξελιξη = μια συσκευη smartphone που προσπαθει να παρη την θεση του φορητου.

marketing = μια συσκευη smartphone που μπαινει σε μια βαση και μπορει ??? να γινει PC.

Ναι, το νερο μπηκε στο αυλακι, θελουμε αρκετο χρονο ακομα. Και μεχρι τοτε φορητος + PC παλι θα πανε μερικα βηματα μπροστα, φτου κι απ’ την αρχη.

tech21man

Πολυ ομορφη και δυνατη συσκευη.

Οι περισσοτεροι επαγγελματιες που μου ερχονται στη δουλεια με wintab ειναι απειρως πιο ευχαριστημενοι απο ο,τι με android.

Η microsoft πρεπει να πονταρει να κανει ο,τι η blackberry δεν μπορεσε και πρακτικα να ενοποιησει στο κατα δυναμη το cloud-pc-mobile για αυτους που το χρησιμοποιουν παραγωγικα, να υπερασπιστει τα τεκταινομενα.

Προσφατα ξαναπηρα android μετα απο πολυ καιρο που ως κυριως κινητο ειχα windows phone. Ας οψεται που δεν υπηρχε κατι της προκοπης σαν συσκευη σε windows σε νορμαλ λεφτα, δεν θα δωσω 700 για το 950 XL προσωπικα.

Πολλα πραγματα λειτουργουν καλυτερα στα windows ο,τι και να κανεις. Και σημαντικα για μενα. Εφαρμογες υπαρχουν πολλες και καλες. Trendy δεν ειναι τα πραγματα ομως.

Οχι οτι τα πραγματα ειναι προβληματικα στο android. Απλα ολοι ασχολουνται με αυτο…

Raziel

Αν δεν είχα πάρει note 4 το αγόραζα άνεταάααα πολύ καλό, και πολύ καλό το βίντεο

lneam

Σχετικα με την υποτιθεμενη υποστηριξη microSD εως 2TB. Σημερα δεν υπαρχουν μνημες πανω απο 200GB. Απο 128GB και πανω θελουν slot με συμβατοτητα UHS-II U3, εχει 2 σειρες επαφων. Υπαρχει συσκευη ? ΟΧΙ. Η Qualcomm π.χ. υποστηριζει μονο UHS-I. Λενε ψεματα ΟΛΟΙ.

micr0g

Ομορφο,παντοφλακι λιγο για τα γουστα μου αλλα ομορφο.

alexis touba

Πολυ καλο και θεριο σε δυναμη κ σε ολα.Αλα ρε φηλε τι windows.Αν ητανε android θα μαμουσε

Gvirginia

@lneam Ναι “πρακτικά” δεν υπάρχουν μνήμες πάνω από 200 GB, αλλά “θεωρητικά μπορούν να υπάρξουν. Είναι περισσότερο marketing όταν λένε “ως 2ΤΒ” αυτή τη στιγμή (η μεγαλύτερη microSD είναι 200GB από τη Sandisk).

Αλλά, αυτό με τη συμβατότητα δεν ισχύει. Για μνήμες από 32 GB έως 2 TB, η συσκευή χρειάζεται να υποστηρίζει το “SD Specification v3.0+” (αυτό που η Qualcomm γράφει ως “SD 3.0” και το έχει μέχρι και ο SD-200).
Το UHS είναι η κλάση της ταχύτητας ανάγνωσης/εγγραφής. Για να “υποστηρίζει” μία κάρτα το SD 3.0 θα πρέπει να έχει τουλάχιστον UHS-I, όχι UHS-II.
Άρα για 2TB microSD, η συσκευή χρειάζεται να υποστηρίζει SD 3.0+ και UHS-I.

KN

Ενδιαφερον πρόταση απο την HP και μια ολοκληρωμένη λύση σε Wp με διαδραστικότητα με οθόνες απλές εως φορητούς. Το ντιζαιν της ειναι ωραίο αν και πίσω πλευρά θελει κατι παραπάνω γιατι δε συμβαδίζει με το ομορφο μπροςτινό κομμάτι.
Παντως γενικα η HP εχει κανει πρόοδο σε πολλους τομείς απο all one computer μεχρι τους υβριδικούς με προσιτό κοστος.

lneam

@Gvirginia

Δεν καταλαβες την απατη των κατασκευαστων κινητων.
1. χωρις να υπαρχουν προιοντα πως ειμαστε σιγουροι πως το bios θα την διαβαζει, οταν μετα απο μερικα χρονια θα υπαρξουν ?
2. απο 128 – 2048 GB microSD η δευτερη σειρα pin θελει προδιαγραφες SD 4.0. Αρα ειναι απατη να λες οτι η συσκευη “υποστηριζει”. Ενω στην πραξη η microSD εχει συμβατοτητα προς τα πισω, με μεγαλη μειωση επιδοσεων.

Gvirginia

@lneam 1. Δεν κατάλαβα την “απάτη”, όταν λέω “Είναι περισσότερο marketing “. ΟΚ…

2. Λοιπόν, η δεύτερη σειρά pin είναι για να πιάσει ταχύτητες UHS-II, το οποίο είναι προαπαιτούμενο για το πρότυπο SD 4.0 . Η χωρητικότητα των microSD έως 2 TB (SDXC) υποστηρίζεται ήδη από το SD 3.0 .
Δεν χρειάζεται η οποιαδήποτε συσκευή να υποστηρίζει το 4.0 για να διαβάζει κανονικά microSD έως 2 TB. (Σελίδα 126 τα πρότυπα και σελίδα 13 η δεύτερη σειρά pin)

https://www.sdcard.org/downloads/pls/pdf/part1_410.pdf

Πριν έγραψες “Απο 128GB και πανω θελουν slot με συμβατοτητα UHS-II U3”, με το σκεπτικό αυτό εγώ θα πάω να μηνύσω την Sandisk, που έβγαλε microSD 200 GB με πρότυπο ταχύτητας UHS-I , για εξαπάτηση και θα βγάλω τα πιο εύκολα λεφτά στη ζωή μου. Να’σαι καλά.

lneam

@Gvirginia

Ειναι δικαιωμα σου να αγοραζεις PC με θυρες USB 2 που ο κατασκευαστης του γραφει πως υποστηριζει συσκευες USB 3. Ελπιζω αυτη την φορα να καταλαβεις το δικο μου λογισμο.

nikolasV

Τούμπανο το κινητό, με Windows 10, με Universal εφαρμογές που απλά πάει σε άλλο επίπεδο την παραγωγικότητα και την εμπειρία χρήσης.

tolkien

ωραια ολα αυτα αλλα η Microsoft πονταρει στο
Cortana, Hyperlapse, OneNote And Skype Mods Will Be Available On Cyanogen OS
ΕΚΕΙ πονταρει η Microsoft guys καλως κακος πηγαινει με την εποχη.
https://mspoweruser.com/cortana-hyperlapse-onenote-and-skype-mods-will-be-available-on-cyanogen-os/

tsitos

τι τεραταρα ειναι αυτη ρε φιλε

Kostas-DOHA

τελειο
καθαρο επαγγελματικο
θα ηταν ντροπη να ζητουσα 2 sim?
με το 950xl που εχω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
πιστευω, στοχεουν στις εταιρειες και οχι σε λιανικες (πιστευω)
η MS εχει το πλεονεκτημα του Office (δεν παραβλεπω και την G με τα Docs) αλλα οι περισσοτερες εταιρειες δουλεουν την σιγουρη (δοκιμασμενη) λυση
θα περιμενω να δω την συμπεριφορα του καθως και σχολια απο την στιγμη που θα βγει στην αγορα

Nikos Taremis

Το πιο ολοκληρωμένο κινητό της αγοράς..αν η τιμή του είναι καλή,πιστεύω θα πουλήσει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.