HP Falcon: Με Snapdragon 820 και Windows 10 Mobile [GFXBench]

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του GFXBench, η HP φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο phablet το οποίο θα ενσωματώνει τον Snapdragon 820, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι το λειτουργικό σύστημα. Εμφανίζεται ως Windows Phone, λογικά πρόκειται για Windows 10 Mobile και θα είναι πρώτη συσκευή της HP με το mobile OS της Microsoft.

Η συσκευή αναφέρεται ως HP Falcon και από τα στοιχεία του GFXBench φαίνεται ότι μιλάμε για premium phablet με Windows 10 Mobile. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως οθόνη 5.8 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, τον ολοκαίνουριο Snapdragon 820, κάμερα 20 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 12 Megapixel. Κάτι μάλλον δεν πάει καλά με την μνήμη όμως, εμφανίζεται με 1GB RAM και χωρητικότητα 43GB.

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι περί τίνος πρόκειται τελικά. H HP ενώ έχει σειρά από Windows tablets, ακόμη δεν μας έχει δείξει Windows Phone/Mobile smartphone. Ωστόσο η φάνηκε να μην ενδιαφέρεται τόσο πολύ πλέον για την αγορά των smartphones.

Τον περασμένο μήνα χωρίστηκε σε HP Enterprise (software και business services και HP Inc (PC και printers), οπότε τη δεδομένη χρονική στιγμή η επιστροφή στα smartphones δεν μοιάζει ιδιαίτερα αναμενόμενη. Βέβαια, το νέο Continuum feature που έφερε η Microsoft στο Windows 10 Mobile, μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για την HP να απευθυνθεί στους επαγγελματίες.

hp falcon sd 820, HP Falcon: Με Snapdragon 820 και Windows 10 Mobile [GFXBench]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paraksenos

Tα 0.9 Gb που δείχνει μνήμη ram είναι η ram για κάθε εφαρμογή που τρέχει, δεν δείχνει πόση έχει συνολικά η συσκευή, αλλά πόση είναι αφοσιωμένη στην εφαρμογή..
Η συσκευή (άμα δεν είναι ψέμα) θα έχει 2Gb ή και παραπάνω μνήμη ram.
Όσο για την rom, 43Gb είναι η πραγματική μνήμη που βλέπει ο χρήστης (64Gb θα είναι)

Panos7GR

Πιστεύω με τα Windows 10 και με την όλη φιλοσοφία και ενέργειες που έχει κάνει η Microsoft είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατασκευαστές PCs να επεκταθούν στα smartphones. Όχι απαραίτητα για να ανταγωνιστούν Apple και Android κατασκευαστές αλλά για να καλύψουν τα κενά που αφήνει η Microsoft με τα μοντέλα της.
Αφού τα Windows 10 πλέον είναι ενοποιημένα μια “οικογένεια” συσκευών smartphones, tables PCs, laptops και Windows 10 TV sticks (για home entertainment) θα ήταν ότι πρέπει.

nick

Μούφα είναι το Bench. Έπρεπε να λέει στα specs ARMv8 και όχι 7.

Solon

Περίμενα από καιρό την HP να κάνει τέτοια κίνηση. Κακώς δεν μπήκε νωρίτερα στην αγορά. Ελπίζω σε κάτι πολύ καλό.

Χάρης

Snapdragon 820 και η RAM θα είναι 4GB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.