HTC: Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες αναβάθμισης των συσκευών της στο Android 9 Pie

HTC U12 Plus, HTC: Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες αναβάθμισης των συσκευών της στο Android 9 Pie

Με την τρίτη beta του Android Q να έχει ήδη ξεκινήσει και με την επίσημη κυκλοφορία του να είναι μόνο μερικούς μήνες μακριά, η HTC αποφάσισε επιτέλους να ανακοινώσει το πότε τα flagship smartphones της θα πάρουν το Android 9 Pie.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το HTC U11 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα αποκτήσει το Android 9 Pie προς το τέλος Μαΐου. Έπειτα, ακολουθεί το HTC U12 Plus, το οποί θα πάρει την ενημέρωση προς τα μέσα Ιουνίου, και για το τέλος η HTC άφησε το U11 Plus το οποίο θα ενημερωθεί με το Android 9 Pie προς το τέλος Ιουνίου.

Οι κάτοχοι των HTC smartphones περιμένουν αρκετό καιρό για να πάρουν μία γεύση από το Android 9 Pie. Η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα ενημερώσει τις συσκευές της στο Android 9 Pie τον Αύγουστο του 2018, δηλαδή όταν η Google κυκλοφόρησε επίσημα την τελική δημόσια έκδοση του λειτουργικού. Από τότε, η μόνη συσκευή που έχει αναβαθμιστεί είναι η Android One έκδοση του HTC U11 Life.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η HTC Sense έκδοση του U11 Life δεν θα αναβαθμιστεί με το Android 9 Pie, ασχέτως ότι έχουν το ίδιο hardware. Επιπλέον, αν και το HTC U12 Plus είναι το τελευταίο flagship της εταιρείας, θα αναβαθμιστεί μετά από δύο παλαιότερες συσκευές της HTC. Τουλάχιστον οι κάτοχοι αυτών των HTC smartphones θα πάρουν την αναβάθμιση, κάλιο αργά παρά ποτέ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.