HTC Bolt: Θεωρείται ότι δεν θα βοηθήσει την HTC λόγω Snapdragon 810

Το HTC Bolt ανακοινώθηκε αρχικά για την αμερικάνικη Sprint με LTE Plus network και σύμφωνα με τις δηλώσεις της HTC στο περιοδικό Forbes τα download speeds μπορούν να φτάσουν έως τα 450 εκατ. bits το δευτερόλεπτο. Η ίδια προσθέτει ότι οι ταχύτητες δικτύου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και εξαρτάται το πόσο γρήγορο θα είναι το κινητό σε συγκεκριμένους τομείς όπως στο streaming video και μουσικής και διαμοιρασμό δεδομένων στα social media.

Ωστόσο, η HTC αντί να βάλει μέσα τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, αποφάσισε να πάει σε Snapdragon 810. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ακολουθεί το ρεύμα με οθόνη 5.5 ιντσών Super LCD-3 ανάλυσης 1440×2560 pixels, αισθητήρα αποτυπωμάτων, πιστοποίηση IP57 για αντοχή στο νερό. Η κάμερα είναι 16 Megapixel με OIS, PDAF και διάφραγμα φακού f/2.0. Η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, φορά μπαταρία 3200mAh και Android 7.0.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η τάση του Snapdragon 810 στην υπερθέρμανση ίσως να βλάψει τις πωλήσεις της HTC. Η Linda Sui, αναλύτρια της Strategy Analytics, αναφέρει ότι όσοι ασχολούνται με την τεχνολογία και έχουν χρήματα να κάνουν αγορές, δεν θα πάνε στο HTC Bolt. Γι αυτό θεωρείται ότι η συσκευή δεν θα βοηθήσει σημαντικά τις πωλήσεις της HTC.

Την ίδια άποψη έχει και ο Eddie Han, αναλυτής της Market Intelligence & Consulting Institute, ο οποίος αναφέρει ότι δεν βλέπει να γίνονται σημαντικές αποστολές. Επισημαίνεται ότι η HTC αποφάσισε να βάλει Snapdragon 810 για να μειώσει το κόστος παραγωγής του smartphone, όμως θεωρεί ότι η τιμή είναι αρκετά ακριβή (600 δολ.) και θα κρατήσει χαμηλά τις αποστολές του smartphone.

Ο αναλυτής της Market Intelligence θεωρεί ότι για τους χρήστες η οθόνη και η ανάλυσή της είναι πιο σημαντικά από τον επεξεργαστή, όμως το γεγονός της υπερθέρμανσης θα είναι σημαντικό μειονέκτημα.

“For consumers, while we believe display size and resolution play more important roles than processors in purchasing behavior, the heating issue of the 810 processor would be a big drawback for tech savvy segment and affluent buyers. Hence we don’t think Bolt will lift up HTC significantly. HTC is still under the falling track”.

Το HTC Bolt ανακοινώθηκε για την Ευρώπη και την παγκόσμια αγορά ως HTC 10 evo.

htc bolt, HTC Bolt: Θεωρείται ότι δεν θα βοηθήσει την HTC λόγω Snapdragon 810

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Η htc βγάζει μια καλή συσκευή μετα κάνει 5 πατάτες απανωτά αυτό θα την φάει
Έχει το Htc 10 και δεν μπορεί να το διαφημίσει και να το υποστηρίξει όπου και όπως μπορεί

Δεν μπορείς να το βρεις demo πουθενά και επίσης με την τιμή που είχε κάνει εκκίνηση ήταν εκτός ανταγωνισμού

Απορώ εκεί στην εταιρεία τι πίνουν.

Παπαροκας tiamat

Είναι τόσο άχρηστοι που με κάνουν να αναρωτιέμαι αν είναι ελληνικής καταγωγης εταιρεία

Greg

Τα κινεζικα δηλαδή με τον 820 και τιμή 180€ τι να πουν;
Πολλά λάθη η HTC

Gvirginia

@Tasos Spanos
Αυτό λέω και εγώ.. Αντί να σπρώξουν κι’άλλο το 10 και πχ να ρίξουν λίγο την τιμή βγάζουν μία συσκευή χειρότερη και ακριβότερη από το 10.
Μόνο ως ξεστοκάρισμα και δόλωμα για αδαείς καταναλωτές μπορώ να το δικαιολογήσω..

Costas

Δεν λες καλά που δεν έβαλε και τον 800αρι μέσα! Τουλάχιστον αυτός δεν είχε την φήμη του 810. Πάντος δεν λέει να δώσεις τόσα χρήματα το 2016-17 για να πάρεις τεχνολογία 2015 κουτσουρεμένη (βλέπε θήρας ακουστικά). Θράσος παντός το έχουν μπόλικο εκεί στα κεντρικά της HTC.

GiorgosM

Καλά τώρα το πήρανε χαμπάρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.