HTC Bolt: Φωτογραφίες δείχνουν μεταλλική κατασκευή και αφαίρεση της υποδοχής των 3.5 mm

Παρόλο που δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ανακοίνωση του HTC Desire 10 Pro και Desire 10 Lifestyle, η HTC είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα mid-range συσκευή, το HTC Bolt. Ήδη έχουμε δει κάποια render της συσκευής, αλλά σήμερα διέρευσαν νέες φωτογραφίες.

Το HTC Bolt μοιάζει με την ναυαρχίδα της εταιρείας, HTC 10, χάρις το μεταλλικό design και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο μπροστά μέρος. Το HTC Bolt όμως είναι λίγο μεγαλύτερο από το HTC 10, καθώς έχει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1080p.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η συσκευή δεν έχει 3.5 mm υποδοχή για ακουστικά, καθιστώντας το έτσι το πρώτο smartphone της HTC που την «ξεφορτώνεται». Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσεις ένα σετ USB-C ακουστικά ή έναν αντάπτορα. Το HTC Bolt ακολουθεί την τάση που ξεκίνησαν τα Motorola Moto Z και Apple iPhone 7, η οποία από ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.

Το HTC Bolt θα τρέχει Android Nougat, με Sense 8.0 UI. Θα έχει 3GB RAM, 64 GB μνήμη με δυνατότητα επέκτασης και HTC BoomSound, το οποίο θα λειτουργεί μόνο με τα ακουστικά. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορία για τον επεξεργαστή.

Το HTC Bolt θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα στις ΗΠΑ, καθώς και πολλές αγορές στον κόσμο. Λεπτομέρειες για την τιμή δεν υπάρχουν ακόμη.

HTC Bolt no headphone 3.5 mm Jack leaked photos, HTC Bolt: Φωτογραφίες δείχνουν μεταλλική κατασκευή και αφαίρεση της υποδοχής των 3.5 mm

HTC Bolt no headphone 3.5 mm Jack leaked photos, HTC Bolt: Φωτογραφίες δείχνουν μεταλλική κατασκευή και αφαίρεση της υποδοχής των 3.5 mm

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Κατάλαβα ένας έπεσε και τώρα ακολουθούν και οι άλλοι…..

vasilist

Καλά έτσι και αλλιώς η HTC έχει πάρει την κατηφόρα και είναι λίγο πριν σκάσει στο έδαφος και διαλυθεί.
Σιγά μην επηρεάσει τις πωλήσεις της έχει δεν έχει 3.5mm θύρα, εγώ πάλι θα παίρνω μόνο με την θύρα όσο βγαίνουν flagship με 3.5mm και θα αποφεύγω όσα την αφαιρούν.

panos

Αρχίσαμε!!!! Καθε αλλαγη της apple γινεται mainstream.

Γιώργος Μπλατσαρας

Μην το κοροϊδεύετε έχει γίνει ολόκληρη επιστημονική μελέτη μέχρι να καταλήξει μια εταιρεία στην αφαίρεση της θύρας…

Thanasis

Ακόμα έχω το HTC P3300 με windows mobile 5.1 που δεν είχε θύρα 3,5 mm. Είχε ακουστικά που έμπαιναν στην θύρα USB. Τότε δεν είχε κυκλοφορήσει καν το iPhone. Όποιος δεν το πιστεύει του το χαρίζω…

John

Δεν πρόλαβε η Motorola να βγάλει το Moto Z τον Ιούνιο και αμέσως να την αντιγράψει η Apple και η HTC.

Alviso

Ειναι δυνατον να αφαιρεσουν την θυρα υποδοχης ακουστικων χωρις να ρωτησουν
τους μηχανικους του techblog στα comment ??

Sofo

Oπως και να χει, δεν ασχολείται κάνεις. HTC ειναι

Dimiitris Troxidis

σφαλμα,οι μουσικοφιλοι θα πανε αλλου

Christos

@Sofo Γιατί τόση χολή προς την HTC? Έχουν τα αδέρφια μου το Desire Eye και 10 και είναι μια χαρά τηλέφωνα! Πολύ ικανοποιημενοι και οι δύο τους! Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και άριστη εμπειρία χρήσης!

JohnWave

Εύχομαι να πατώσει όπως το ίδιο εύχομαι για όποιο άλλο μοντέλο οποιασδήποτε εταιρίας βγάλει επίσης την υποδοχή των 3.5mm. Η λογική “ακολουθώ την Apple σε όποια μ……. κάνει” είναι για τα μπάζα. Άντε HTC αφαίρεσε και τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μιας και η Apple δεν την προσφέρει…έλεος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.