HTC Bolt: Έρχεται Ευρώπη ως HTC 10 Evo;

Την Παρασκευή η HTC ανακοίνωσε επίσημα το HTC Bolt, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «un-Googled Pixel XL» με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά όπως η αντοχή στο νερό. Η HTC συνεργάστηκε με το διάσημο αθλητή Usain Bolt, τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον πλανήτη, για την προώθηση του smartphone.

Ωστόσο, το κινητό προορίζεται μόνο για την αγορά των ΗΠΑ, όπου και διατίθεται αποκλειστικά από την Sprint. Όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό το κινητό να έρθει και σε άλλες αγορές, αλλά με διαφορετικό όνομα.

Αρχικά ο @evleaks αναφέρθηκε στην ονομασία HTC 10 evo και σήμερα ο @LlabTooFer, ένας ακόμη αρκετά αξιόπιστος leaker επιβεβαιώνει την ονομασία. Ο ίδιος αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή. Ωστόσο, δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το HTC Bolt είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει πιστοποίηση IP57 που το προστατεύει αν πέσει επάνω του νερό αλλά και να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερό για μισή ώρα. Η οθόνη έχει προστασία από Gorilla Glass 5, είναι 5.5 ιντσών LCD-3 με ανάλυση 1440×2560 pixels. Μέσα φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 2GHz, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως 2TB. Η κάμερα είναι 16 Megapixel με PDAF laser focusing, διάφραγμα φακού f/2.0, OIS, 4K video και Hi-Res audio, ενώ υπάρχει υποστήριξη και για RAW format. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel, η μπαταρία 3200mAh με υποστήριξη για Quick Charge 2.0. Διαθέτει Power Savings Mode και Extreme Power Savings Mode για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, USB 2.0 Type-C port και NFC.

Τρέχει Android 7.0 μαζί με Sense UI της HTC. Το HTC Bolt έχει υποστήριξη για Cat.9 LTE για ταχύτητες 450Mbps down και 50Mbps up. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι η αφαίρεση της θύρας ακουστικών, οι κάτοχοί του πρέπει να χρησιμοποιήσουν την θύρα USB Type-C.

htc bolt europe, HTC Bolt: Έρχεται Ευρώπη ως HTC 10 Evo;

htc bolt europe, HTC Bolt: Έρχεται Ευρώπη ως HTC 10 Evo;

htc bolt europe, HTC Bolt: Έρχεται Ευρώπη ως HTC 10 Evo;

htc bolt europe, HTC Bolt: Έρχεται Ευρώπη ως HTC 10 Evo;

htc bolt europe, HTC Bolt: Έρχεται Ευρώπη ως HTC 10 Evo;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tony

και θα φυγει ως htc kleo…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.