HTC Desire 12: Ανακοινώνεται σύντομα με οθόνη 18:9 και προσιτή τιμή;

HTC Desire 12 ανακοινώνεται σύντομα οθόνη 18:9 προσιτή τιμή, HTC Desire 12: Ανακοινώνεται σύντομα με οθόνη 18:9 και προσιτή τιμή;

Παρά το γεγονός πως διανύει μια δύσκολη περίοδο, η HTC εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Ο κατασκευαστής αναμένεται να παρουσιάσει και φέτος μια πλήρη γκάμα smartphones (έστω λιγότερα από πέρυσι) που θα καλύπτουν όλα τα τιμολογιακά εύρη.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ανακοίνωση νέων smartphones από την HTC είναι κοντά. Πριν από λίγο, ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks) δημοσίευσε μέσω Twitter τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός επερχόμενου μοντέλου της εταιρείας με κωδική ονομασία “Breeze”. Όπως ο ίδιος σημειώνει, πρόκειται για το HTC Desire 12 και θα αποτελέσει μια από τις πιο οικονομικές προτάσεις του Ταϊβανέζου κατασκευαστή. Παρά το χαμηλό της τιμής της, η συσκευή θα είναι σύμφωνη με την μοντέρνα σχεδιαστική τάση που θέλει οθόνη αναλογίας 18:9. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν ως εξής: Επεξεργαστής MediaTek, 2GB μνήμη συστήματος, 16GB ελεύθερος αποθηκευτικός χώρος, 13 Megapixel κύρια κάμερα, 5MP selfie φακός και μπαταρία 2730 mAh.

Αν το Desire 12 κοστολογηθεί κοντά στα 150 ευρώ, θα μπορούσε εύκολα να αποσπάσει ένα μεγάλο μερίδιο της entry-level αγοράς. Βέβαια, στο συγκεκριμένο εύρος τα κινητά τηλέφωνα της Xiaomi εξακολουθούν να έχουν το μονοπώλιο λόγω “ποσότητας” στα specs, όμως το brand name της HTC (όσο… ξεθωριασμένο και αν είναι) ενδεχομένως να έχει αντίκτυπο στους καταναλωτές. Αναμένουμε σύντομα την παρουσίαση του Desire 12, η οποία ίσως λάβει χώρα στο MWC 2018.

Σημείωση: Η συσκευή των εικόνων του άρθρου δεν είναι το Desire 12. Όμως μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι.

HTC Desire 12 ανακοινώνεται σύντομα οθόνη 18:9 προσιτή τιμή, HTC Desire 12: Ανακοινώνεται σύντομα με οθόνη 18:9 και προσιτή τιμή;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

για Ευρώπη σίγουρα πουλάει καλύτερα το όνομα της HTC… αλλού όχι και τόσο πολύ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.