HTC Desire 400, Ανακοινώθηκε με 4.3 ίντσες WVGA οθόνη και Snapdragon 400

Η HTC ανακοίνωσε το HTC Desire 400 σε μερικές αγορές (δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα έρθει και στην χώρα μας). Το νέο handset της εταιρείας είναι dual SIM capable και διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης WVGA (480 x 800 pixels) και βασίζεται στο quad-core Qualcomm Snapdragon 400 SoC (1.2GHz), με 1GB RAM και 4GB επεκτάσιμο μέσω microSD αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 1.6 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος, 5MP ή 8MP.

Τα πράγματα είναι λίγο συγκεχυμένα, επειδή στο ρωσικό site της εταιρείας αναφέρεται ότι η κάμερα έχει αισθητήρα 8.0 Megapixels ενώ στο Ουκρανικό site ότι διαθέτει κάμερα 5.0 Megapixels. Είτε πρόκειται για κάποιο λάθος, είτε θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα τις ανάγκες κάθε αγοράς και την τοποθέτηση του προϊόντος. Όσο αφορά στην μπαταρία του, έχει χωρητικότητα 1800mAh.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος της συσκευής, η οποία θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς.

HTC Desire 400, HTC Desire 400, Ανακοινώθηκε με 4.3 ίντσες WVGA οθόνη και Snapdragon 400HTC Desire 400, HTC Desire 400, Ανακοινώθηκε με 4.3 ίντσες WVGA οθόνη και Snapdragon 400HTC Desire 400, HTC Desire 400, Ανακοινώθηκε με 4.3 ίντσες WVGA οθόνη και Snapdragon 400HTC Desire 400, HTC Desire 400, Ανακοινώθηκε με 4.3 ίντσες WVGA οθόνη και Snapdragon 400

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.