HTC Desire, Πρωταπριλιά η επίσημη κυκλοφορία

Όχι δεν είναι αστείο. 1η Απριλίου θα κυκλοφορήσει επίσημα το HTC Desire, το smartphone με τον επεξεργαστή 1GHz, την οθόνη AMOLED 3,7 ιντσών και το λειτουργικό σύστημα Android 2.1. Σερφάροντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, έπεσα πάνω σε μια ιστοσελίδα που φαίνεται να είναι η επίσημη για το HTC Desire. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και από σήμερα απομένουν μόλις 35 ημέρες. Σε αυτή την ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα θα βρείτε συγκεντρωμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες του κινητό. Nice!

Βρείτε λύση σε όλες τις απορίες σας σχετικά με το HTC Desire στο forum του Techblog.

, HTC Desire, Πρωταπριλιά η επίσημη κυκλοφορία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Staf

Mήπως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο?Έχουμε καμία εκτίμηση για την τιμή του?

Ben

Υπάρχει πληροφόρηση για το πότε θα κυκλοροφορήσει και το Nexus One στην Ελλάδα και ποια θα είναι η τιμή του?
Το Desire και το Nexus One, θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά από την Vodafone?

Spyroscesarsc

Αναφέρει μόνο την Voda γιατί μόνο η Voda από του παρόχους που υπάρχουν στην ελλάδα υπάρχει και στην αγγλία! Και όλοι αυτοί οι πάροχοι πρέπει να είναι Αγγλικοί… αυτό δίνει ελπίδες να έρθει και εδώ από όλους τους παρόχους… 🙂
Αλλά πρώτη απριλίου θα βγει στην Αγγλία… Εδώ μην το περιμένετε τότε! 😀

giannis

Κώστα μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση έστω στο πολύ περίπου για τιμή-για το πότε θα έρθει ελλάδα και για τον άν θα είναι με ελληνικό μενού;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Η HTC ειναι φοβερη…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κώστα υπαρχει περιπτωση μεσα σε αυτες τις 35 μερες να εχουμε κανα hands-on ?? 🙂

Βαγγέλης

Εχει κατι διαφορετικο περα απο την ΑΜΟΛΕΔ οθονη και το Android αντι για Windows? Σαν σχεδιαση νομιζω προτιμω το HD2, επισης θα ηθελα πληρεστερα spec απο αυτα που δινει προς το παρον η HTC.

Ειδωμεν

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

@Βαγγέλης δεν νομιζω οτι εχει κατι αλλο παραπανω εκτος απο αυτα τα 2 που ειπες και φυσικα τα 170mah μεγαλυτερη μπαταρια…!! παντως το οτι εχει android , απο μονο του ειναι αρκετο…ισως τα winmo7 να ειναι καλυτερα αλλα αυτα τα 6.5 ρε φιλε ειναι επιεικως τραγικα….απο κει και περα το οτι η οθονη ειναι amoled ειναι πολυ καλο αλλα το οτι ειναι μονο 3,7″ για μενα τουλαχιστον , ειναι αρνητικο… η 4,3″ του HD2 ειναι απολαυση… μακαρι και το desire να ειχε τουλαχιστον απο 4″ και πανω…

Λευτέρης 28

Δημήτρη δε λέω σκέτη απόλαυση η 4,3 οθόνη του HD2 ……..αλλά όπως είπες και εσύ διαφορετικά τα γούστα του καθενός… Εμένα μου φαίνετε υπερβολική η 4,3 για κινητό , με την 3,5 είμαι ικανοποιημένος……αλλά δεν λέω όχι στην 3,7 του desire γιατί από ότι φαίνετε θα είναι το επόμενο κινητό μου….

Staf

Kωστα καμια εκτιμηση για την τιμη του?

Βαγγέλης

Ασχετο αλλα σημερα ειδα το HD απο κοντα! Οσο μουφα να λενε οτι ειναι τα Windows εμενα μου αφησε τρελες εντυπωσεις. Απο την στιγμη που υπαρχει αμεση αποκριση τοσο στο αγγιγμα οσο και στις εφαρμογες παραμενει στις τοπ επιλογες μου (αμα βρεθει το κεφαλαιο βεβαια)

Δεν αποκλειω κ το desire ομως, HTC LOVER πλεον. 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Βαγγελη αν εννοεις το HD2 , ειναι φοβερο κινητο.. εγω το εχω ερωτευτει… οσο για τα winmo ειναι πολυ γρηγορα τουλαχιστον σε αυτο το κινητο… απο θεμα ταχυτητας δεν υπαρχει προβλημα… ειναι αριστο.. 2 προβληματα εχουν τα winmo… δεν εχουν πολλες και καλες εφαρμογες οπως το android και το iphone και δευτερον οσο και καλα να εχουν καλυφθει απο το htc touch flo 3d , όπου εμφανιστει παραθυρο-εικονα των windows , ειναι πανασχημο (μικροσκοπικες κ αχρωμες λιστες , τετραγωνακια κτλ)… γενικα μου φαινονται πολυ ακομψα απο αποψη αισθητικης αλλα και πρακτικοτητας…το interface των android κατα την αποψη μου δεν συγκρινεται με κανενα (ουτε iphone ουτε windows ουτε τιποτα).. ειναι απλα υπεροχο…ενα κακο ειχει… δεν ειναι τοσο smooth…γρηγορο ειναι παρα πολυ , smooth δεν ειναι τοσο… βεβαια αυτο ειναι λεπτομερεια αλλα απλος το λεω…

Βαγγέλης

Ναι παιδες για το 2. Αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι στα 3 ατομα που ηταν εκει κανεις δεν επαιζε μαζι του.

Staf

Bαγγελη μην κοιτας εμας που ειμαστε εθισμενοι στην τεχνολογια.Ο περισσοτερος κοσμος δεν γνωριζει.

Λευτέρης

Ώραια πλάκα το άλο με το Τότο το άνεκδοτο το ξέρεται;Τίμη λογικά σκέτο άνεκδοτο!

ΝΙΚΟΣ

Ωραίο site!

Sotiris

Επειδή σκέφτομαι να κάνω προπαραγγελία απο το γνωστό Αγγλικό μαγαζί, ξέρει κανείς με την εγγύηση τί γίνεται;

Βαγγέλης

γνωστο; Ποιο απολα;

Με τις εγγυησεις παρολο που ειναι ΕΕ παντα θα σε δυσκολεουν. Ο μονος τροπος ειναι μεσω της ιδιας εταιρειας οπου δηλωνεις μερος αγορας, ΙΜΕΙ κτλ κ το στελνεις στους ιδιους (ΗΤC).

Sotiris

To expansys εννοούσα.

Λευτέρης 28

Πότε να περιμένουμε το hands on ??

Ben

Τιμή, παιδιά! Τιμή! Κάποιος να μας ενημερώσει για την τιμή του!

Sotiris

Στο expansys 500, στο play247.gr 541 ευρώ. Απλά το δεύτερο θα το φέρει GR όπως ισχυρίζεται.

Ben

@Sotiris
Στο expansys.com.gr είναι €699,99+έξοδα αποστολής (28/02/10)! (?)
Στο expansys.com δεν το βρίσκω.
Στο play247.gr είναι €769,93 (28/02/10)! (?)
Σε ποιό expansys το έχει €500 και σε ποιό play247.gr το έχει €541 ???

Ben

Διόρθωση!!! Μιλούσα για το Ν-Ο.

Bouss
Λευτέρης 28

Σύμφωνα με φημολογίες που διαδίδονται 500-550 ευρώ(όσον αφορά αγορές απο ηλεκτρονικά καταστήματα-εξωτερικού)…. Τώρα για την Ελλάδα δεν ξέρω τίποτα , ”λογικά” η cosmote είναι αυτή που θα το φέρει και έπονται οι υπόλοιπες…..

stavros

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ 28 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ
HTC MAGIC ΠΟΥ ΕΧΩ

Λευτέρης

Kαι έγω δηλάδη με το Magic θα μείνω δηλάδη αν δεν έρθει η επιδότηση το χαιρετάω ;Σνιφ σνιφ θα κλάψω .Η ατυχία μου άυτες τις μέρες δεν λέγεται για 3 νούμερα δεν κέρδισα το I-power που ήθελα να το χαρίσω σε ένα φίλο και τώρα….όχι Desire .::cry::.

Λευτέρης 28

Κοίτα, το expansys το έχει 500 (το ανέφεραν και άλλοι παραπάνω) ………επομένως αν θα έχει κατανάλωση τότε μπορει να ”πεχτεί ” αύξηση της τάξης των 50 ευρώ το ανώτερο….. Τώρα στην Ελλάδα έχουν μια τάση να τα φέρνουν ακριβότερα ……άρα δεν θα μου κάνει εντύπωση να το δω στην αγορά 550 ευρώ…………. Off topic: Εγώ προτείνω και αγορές μέσω ebay …….βέβαια είναι δίκοπο μαχαίρι απο πολλές απόψεις ….και κυρίως ότι αφορά τις εγγυήσεις. stavros μην ξεχνάς οτί μιλάμε για smartphone….. Οκ καταλαβαίνω τα 500 είναι πολλά τα χρήματα όχι μόνο για σένα αλλά και για μένα.. Εξαρτάται απο ποια οπτική γωνία το βλέπεις….. Προσωπικά έχω πάθος με την τεχνολογία είτε αφορά κινήτα είτε pc .Ωστόσο ποτέ δεν μπήκα στο τριπάκι να αλλάζω κινητά κάθε χρόνο….Το κινητό που έχω τώρα το έχω εδώ και πέντε χρόνια και δεν έχει ούτε touchscreen οθόνη και άλλα πολλά πράγματα…… Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι αν έχεις τις ”αντοχές” να μείνεις με ένα κινητό για πολλά χρόνια τότε τα 500 ευρώ θα πάνε για καλό σκοπό…….. Προσωπικά εγώ θα περιμένω να δω και τι θα γίνει με το iphone 4g και έπειτα θα αποφασίσω τι θα αγοράσω……..Έτσι και αλλίως δεν μένουν και… Συνέχεια »

Βαγγέλης

Χαχα Λεφ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην πειςαυτη την κουβεντα οτι δεν εχουν πολλα να βαλουν (ειδικα στα κινητα)

Θυμαμαι αρκετα χρονια πισω οταν η Sony τα εκανε πλακακια με την Ericson κ εβγαλαν ενα απο τα πρωτα κινητα με οθονη (δεν το θυμαμαι καθολου ομως) το G κατι;;; που ηταν κ το πρωτο με το joystick (αυτο που εχουν ακομα ολα τα K series) ειχα πει τοτε το εκπληκτικο……ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ;;; Πλεον μονο που το σκεφτομαι γελαω 😀

Θα παμε ακομα πιο πισω οταν ειχα παει στο σπιτι φιλου (οπως κ το κινητο σε φιλο το ειχα δει) κ ειχε το δυστηχως αποτυχημενο DreamCast. Ειχε το θρυλικο Tomb Raider 1 (σκεφτομαι αυτες τις εποχες κ δακρυζω) οταν το ειχα δει στην TV ειχα μεινει με ανοικτο το στομα λεγωντας παλι ενα θρυλικο.

ΠΩΠΩ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;;;

Πλεον αμα δεις το Tomb 1 νομιζεις οτι παιζεις παιχνιδι DOS.

κτλ κτλ, ελπιζω να πιανεις το σκεπτικο μου. Μεχρι να γερασουμε τα κινητα θα μας σερβιρουν φαγητο, καλοψημενο, θα μας αλλαζουν ρουχα στην στιγμη κτλ 😀

Βαγγέλης

Εγχρωμη οθονη ηθελα να πω και οχι σκετο οθονη

Spyroscesarsc

Bαγγέλη και η Sony Ericsson το ίδιο με εσένα πρέπει να είπε… γιά αυτό έμεινε 10 χρόνι με το joystick στο χέρι αντί να προοδεύσει! 😀

Λευτέρης 28

xaxaxaxa Πέστω ψέματα…..

gimakias

θα μου πείτε την άποψή σας? έχω επιδότηση που ισχύει μέχρι τέλος Απρίλη. Να περιμένω το HTC Desire ή να πάρω το iphone 16GB? το νέο iphone βλέπω να καθυστερεί και απο το xperia X10 είμαι απογοητευμένος λίγο βλέποντας τα σχετικά βίντεο.

Για το HTC με προβληματίζει πως πιθανότατα μετά απο 1 χρόνο δεν θα έχει update (ίσως..έτσι ακουω απο forums).

giannis

gimakias εμένα η άποψη μου για το Χ10 είναι πολύ διαφορετική.Ωραίο(ειδικά σε άσπρο),android που τα ορέγομαι καιρό τώρα,και επεξεργαστής τούμπανος.Ά και ωραία οθόνη 4 ιντσών.Απο κεί και πέρα αν δεν σ’αρέσει δεκτό.Για μένα αξίζει το desire πολύ.Αν έπαιρνα τώρα κινητό αυτό θα έπαιρνα σίγουρα.Τώρα τί να σου πώ σε ένα-δύο μήνες μπορεί να προτιμώ άλλο.Απο κεί και πέρα περίμενε μέχρι το τέλος της επιδότησης σου μπας και έχει έρθει ο πειρασμός και αν όχι βλέπεις τότε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

το Χ10 εχει μονο 384mb ram ενω το desire 576mb… ειναι σημαντικη διαφορα για να προτιμω πολυ περισσοτερο το desire…

argiris

εμενα μου ηρθε επιδοτηση απο vodafone 560 ευρω και θα την μοιραστω με τον αδερφο μου…αυτοσ θα παρει xperia x10 και εγω αυτο…ποιο ειναι καλυτερο??? η επιδοτηση εχει χρονικο οριο μεχρι μεσα μαιου ελπιζω να το προλαβω ….

argiris

κανα hands-on παιζει να δουμε και τι θα αγορασουμε 😉 εχω δει και στο youtube αλλα αλλο απο το techblog :p

manthos

οταν λενε flash support 10 η full flash support τι εννοουνε ακριβως? το λενε μονο για τον browser η οτι μπορει να παιξει και τυπου flv video?

isidorosr20595

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα και σε ποια τιμή ( το κυριότερο ) ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.