HTC Desire Eye, πληροφορίες για 13MP μπροστινή κάμερα και αδιάβροχο

Smartphones

Στη μόδα των selfies ετοιμάζεται να μπει και η HTC στις 8 Οκτωβρίου ακολουθώντας το Sony Xperia C3, το Nokia Lumia 730 και το Samsung Galaxy Grand Prime. Μέχρι στιγμής θεωρούσαμε ότι η συσκευή θα ονομάζεται HTC M8 Eye αλλά σύμφωνα με τον upleaks θα δούμε να παρουσιάζεται το HTC Desire Eye.

Λέγεται ότι θα έρθει με 5.2 ιντσών οθόνη 1080p, Snapdragon 801, quad-core Krait 400 επεξεργαστή στα 2.3GHz και 2GB RAM.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον στο HTC Desire Eye είναι η κάμερα καθώς οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει 13MP μπροστινή κάμερα με dual-LED flash και 13MP εξωτερική κάμερα. Κατά τα άλλα λέγεται ότι θα έρθει με 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 2,400 mAh μπαταρία και IPX7 πιστοποίηση που σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχο.

htc desire eye, HTC Desire Eye, πληροφορίες για 13MP μπροστινή κάμερα και αδιάβροχο

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Μα μόνο 13mp μπροστά…. Ο.ο

pakakos

801;2600 μπαταρία; Να δω μετά το nexus4 τι κινητό θα πάρω,αν όντως το nexus6 βγει στις 5,9 ίντσες

pakakos

2400*.2600 το σκεφτόμουν!

Γιωργος Παππας

Για μια στιγμη νομιζα οτι στις selfies το κινητο το κρατας λιγο μπροστα απο τη φατσα σου.. Δεν ηξερα οτι καποιοι εχουν χερι που φτανει μεχρι την απεναντι πολυκατοικια και θελουν το ζουμ που προσφερει η 13αρα μπροστινη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ